notenoughreasonsforclaire Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 E, da, videh pre neki dan, po drugi put, Anetu Kovačić u prodavnici, sa sve kapuljačom na glavi... Delovala je potpuno zaplašeno, kao da je neko prati ili kao da pazi da je neko ne primeti. Zašto, kako, pojma nemam, ali mi je zaista delovala paranoično.
kipo Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Ma dečko je iz NIN-a došao na tv Tijanić valjda insistirao na njemu. Previše drami forama Zorana Stanojevića, ali biće faca od njega.
levi Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Meni je taj od početka delovao kao kalibar za vođenje jutarnjeg programa tv hepi Sad vidim da mu je James čak zapamtio prezime, znači dečko se ostvario profesionalno
James Marshall Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Ma on je nebitan, nego se ponavlja ova priča što se vrti već par dana kako zapravo RTS ima vrlo uzak bazen™ "stručnjaka" koji su postali opštepraksaški i pozivaju se na sve moguće teme. Jebote Ljilja i Slagalica mi iskaču iz frižidera.
Hamlet Strašni Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 E, da, videh pre neki dan, po drugi put, Anetu Kovačić u prodavnici, sa sve kapuljačom na glavi... Delovala je potpuno zaplašeno, kao da je neko prati ili kao da pazi da je neko ne primeti. Zašto, kako, pojma nemam, ali mi je zaista delovala paranoično.Jel si je zagledao i snimao mobilnim? Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
kud u maglu Simoviću Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Meni ovaj Papić djeluje teška prevara od novinara. Možda i zna znanje, ali emisije su mu sve dosadnije i ispraznije, ali evo sad gledam Oko, priča o Trampu... nisi svestan koliko si u pravu. sedeo jednom sa njim i identičan sam utisak stekao. posle ga gledao onda sa vučićem, al tu nije imalo bog zna šta da se vidi. sem da je prototip rts novinara. nije ni čudo što je napustio nin zarad javnog servisa. sličan se sličnom raduje
Frank Pembleton Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Ma on je nebitan, nego se ponavlja ova priča što se vrti već par dana kako zapravo RTS ima vrlo uzak bazen™ "stručnjaka" koji su postali opštepraksaški i pozivaju se na sve moguće teme. Jebote Ljilja i Slagalica mi iskaču iz frižidera.Ma nije to samo do njih, sve televizije vrte "analitičare" u krug...
nisam ja Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 To onaj što liči na nekog crnogorca? Ili jeste. Naporan.
kud u maglu Simoviću Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 gorislav. bio mu vučić u onom gostovanju kad je molio kamermane da budu malo tiši
notenoughreasonsforclaire Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Jel si je zagledao i snimao mobilnim? Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Deder, nemoj tako. Prosto, samo sam je primetio :).
Hamlet Strašni Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Zezam se, sori :) Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Malvo Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Postoji li razlog zasto umetnicko klizanje ima prednost u odnosu na rukometno svetsko prvenstvo?
Hella Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 (edited) ako neko ovih dana bude išao na tviter neka im javi da rts izveštava sve u 16 http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/3/region/2617005/usijana-atmosfera-u-bukurestu-hiljade-ljudi-na-ulicama.html Edited February 3, 2017 by Hella
Recommended Posts