gospa buba Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 to je zato sto smo nas dve zene od ukusa [emoji3] pazi, to je dosta chudan sir, ni sama ne znam shta sam mislila kad kupila 300 grama [emoji38]ol:ali se neprekidno iznenadjujem da nije ono shto sam ochekivala i da mi se i dalje bash svidja sent from bubamoto
nisam ja Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 2 minutes ago, gospa buba said: ni sama ne znam koliko sam novaca potrošila na razne krevete, dušeke...
pacey defender Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 .....posebno sam radosna, dok moj muž spava na njemu, on više ne htče.
darling Posted November 12, 2019 Posted November 12, 2019 @Ras premijina feta slana i kisela, prezident feta ukusniji sir.
Ras Posted November 12, 2019 Posted November 12, 2019 President nisam još uvek probao, a Premia nisam kupio od prošle stranice. Meni se oduvek dopadao snažniji ukus tog (Premia) sira.
gospa buba Posted November 12, 2019 Posted November 12, 2019 .....posebno sam radosna, dok moj muž spava na njemu, on više ne htče.to mi je najdraza reklama, kontekst, akcenti, sve. zubata gospodja i lazni momo kapor/oliver mandic sent from bubamoto
darling Posted November 12, 2019 Posted November 12, 2019 5 hours ago, Ras said: President nisam još uvek probao, a Premia nisam kupio od prošle stranice. Meni se oduvek dopadao snažniji ukus tog (Premia) sira. grk na kalenicu ima fetu na meru, kilo je 1200 dinara.
darling Posted November 12, 2019 Posted November 12, 2019 (edited) kad udjes na glavni ulaz iz maksima gorkog, s leve strane prodjes praznjikavi blok tezgi, onda je neka mesara (valjda je mesara, radnja svakako), i u sledecem bloku s leve strane grk vec par godina prodaje grcku hranu. Edited November 12, 2019 by darling
Skyhighatrist Posted November 12, 2019 Posted November 12, 2019 (edited) Kačio ja negde mapu, ček da vidim dal' ću da izbunarim... Edit: kad razmislim, lakše mi da stavim novu Edited November 12, 2019 by Skyhighatrist
beyoncé Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 prošle godine sam se navukla na korab trnica ovčije kačkavalje sa travama: majčina dušica/peršun i bosiljak/nana videla sam u maxiju prepakovan u premia robnu marku ovaj sa m. dušicom koji mi je i bolji. 320 g - 500 din :-/ pojavio se i tvrdi, granulirani a la parmezan zdravje radovo, zove se moneta d'oro i u skoplju košta neverovatnih 5 eura kilo!
zorglub Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Meni Tilsiter iz Linde lep. I jeftin, u odnosu na tržišnu ponudu.
Recommended Posts