nisam ja Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 a možda su gospoje ispijale ristreto u mokrin house of ideas dok su spravljale taj fb nalog?
*edited by mod Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Na kraju nadji na bajloniju na nocni pijaci. Taman dovoljno da preguram praznike a posle cu i MokrinskiSent from my KIW-L21 using Tapatalk
darling Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 kako je na nocnoj pijaci? da krecem po ovoj ladnoci il ne?
*edited by mod Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Kasno videh, ali bilo je skroz dobro, doduse bio sam na početku pa sam izbegao gužvu. Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Frile Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 Bio danas u Dani u Zahumskoj. Kažu da će tu radnju zatvoriti posle praznika (ne pitah za tačan datum), ostaće samo ona na Bajlonijevoj pijaci.
nautilus Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 слика је са нета нисам нашао бољу. одличан овчији качкаваљ. добио сам пола колутића на поклон, не знам колика је цена. година је супер почела
gospa buba Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 ok je livanjski. sad je bio i neki biserov chini mi se, selection neshto, zuti sir u crnom omotu, kolut veliki, to je zbilja neshto. shto reche neko ima i krustale. i vuche na voce.al sam struchna [emoji4]sent from bubamoto
Moća Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Ima i taj ali njega prodaju samo ceo kotur ili sam ja pogresno razumeo?Sent from my Le X620 using Tapatalk
Bujodrag Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 23 minutes ago, gospa buba said: ok je livanjski. sad je bio i neki biserov chini mi se, selection neshto, zuti sir u crnom omotu, kolut veliki, to je zbilja neshto. shto reche neko ima i krustale. i vuche na voce. al sam struchna sent from bubamoto Dobar taj Biserov, na popustu je u nekim većim Maksijima, oko 800 dinara, što je odlična cena. Select(a) se zove, mislim.
renne Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 7 hours ago, Moća said: Ima i taj ali njega prodaju samo ceo kotur ili sam ja pogresno razumeo? Sent from my Le X620 using Tapatalk seku i njega
Moća Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Onda ce da probamo Sent from my Le X620 using Tapatalk
gospa buba Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Onda ce da probamo [emoji4]Sent from my Le X620 using Tapatalkobavezno. ja mnogo volim kad na lokalu naprave neshto dobro. ili makar da se razlikuje.sent from bubamoto
ivy Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 14 hours ago, Bujodrag said: Dobar taj Biserov, na popustu je u nekim većim Maksijima, oko 800 dinara, što je odlična cena. Select(a) se zove, mislim. dobro je da sam sad to saznala a juce bila u Tempu
banatjanin Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Selekta je odličan u obe varijante, imaju kravlji i ovčiji sir - koji bi trebalo da bude naslednik sira Selam
Recommended Posts