Jump to content
IGNORED

Sirevi

Musharaf

Recommended Posts

Posted

ja kupujem u mlecnoj radnji dana na bajloniju. kilo 900 dinara, fabricki secen u komade od 100 do 300 grama, vakumiran. inace kilo carnoka u maksiju kosta 2000. nisamjae, carnok nije iz iste kategorije ko ti madjarski mekani zuti trapisti il sta vec kupujes. ovo ti je najblize amsterdamu, il parmezanu, ima kristalice, moze u pastu. za samo 900 po kili. u toj racunici si ustedeo. 

kupila sam i lisnatog od danice terzic u mokrinu, kilo 600 dinara, poslala mi postom, to sad kad je ladno moze da se radi. 

Ajde daj kontakt za taj mokrin...
Posted

imate livanjsi u maxiju na akciji za samo 1100, što je extra cena za takav sir, kristali, sveeeee

Posted
13 minutes ago, darling said:

ima, ima, nego sam gledala za novi sad, a i zanimalo me da l ima jos njihovih radnji u beogradu. mislim da radnim danom rade do 14 h. 

E, pa idem onda sutra s nadom da je i prodavačica mlada i sa adekvatnim očima  

Posted

jesi siguran da znas na koju ces stranu, bajloni je velika pijaca? :D

kad udjes iz dusanove, kad prodjes mlecnu halu koja je s desne strane, prva ulica desno. s desne strane je niz radnji, ima ribarnica, mozda mesara!? e pa tu, u tom redu je i dana. 

Posted (edited)

18 minutes ago, darling said:

ima, ima, nego sam gledala za novi sad, a i zanimalo me da l ima jos njihovih radnji u beogradu. mislim da radnim danom rade do 14 h. 

Ima u Zahumskoj 65 na Zvezdari, ona je otvorena pre te na Bajloniju i trebalo bi da radnim danima radi do 20 a subotom valjda do 14:30

Edited by corredore
Posted

nesam probavao. Će da vidim. Apropos dane nisam optimist, mada sam išao obilaznim putem kući samo da bih šacnuo jednu četvoroslovnu mlečnu radnju. it's Muza :wacko:. Nije ni taj Vrbas van sveta.

velja kloaka traži kontakt da mokri lol

Posted (edited)

:laugh:

mjuza je nesto sasvim drugo! par puta sam jela njihov sir za gril, nije bio los, bilo ga je kod nas u univeru pre par godina. 

zovi danu sutra telefonom, pitaj. 

eto, bujo, mozes da biras, zahumska il bajloni  :)

Edited by darling
Posted
2 hours ago, nisam ja said:

supel. Nek se javi Ajvi javi :wacko: da prizna de nabavlja čarne oči u bačkoj!

paa bilo je po Muzama ali ja sada ne obilazim razne Muze pa nemam pojma sta u kojoj ima ali u nekoj prometnijoj bi trebalo da ima

bilo je carnoka i u Muzi u mom selu ali vise nema,valjda sve darling pojela pa za provinciju nista ne ostane :sad:

Posted

Izedoše sve ovi beogradjani, brzo se otcepljujte dok ne pocrkate ogladi :fantom:

Posted
40 minutes ago, darling said:

par puta sam jela njihov sir za gril, nije bio los, bilo ga je kod nas u univeru pre par godina. 

šta je sir za gril? liči li na halumi? 

Posted (edited)

da. ispeces ga na teflonu, rostilju. muzin se bas tako zove, sir za grilovanje.

016-Sir-za-grilovanje.png

Edited by darling