Unholy Me Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Rado bih ga, ovako ruznog, gazio.Ja bih ga radije prodao, i za 10% od dobijene love pazario bih neki automobil, npr. :DA sa enterijerom su ga tek zasrali, kao kad bi u ladu rivu spakovali bugatti veyron-a. Interijer od '71 puch haflinger-a bi se idealno uklopio u taj socijalni dizajn.
Lancia Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 precenjena konzerva, pozdrav izbosne:http://youtu.be/mSogNE7ii4M
dig_chohano Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Ja bih ga radije prodao, i za 10% od dobijene love pazario bih neki automobil, npr. :DA sa enterijerom su ga tek zasrali, kao kad bi u ladu rivu spakovali bugatti veyron-a. Interijer od '71 puch haflinger-a bi se idealno uklopio u taj socijalni dizajn.Glupi Mercedes.
renne Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Ja mislim da ovaj "unhole me" nas malo zekiПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
dig_chohano Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Ja ne mogu tačno da ukačim šta ga tačno nervira kod G klase, dal to što je mazga terenska koja se dokazala kroz preko 30 godina na trištu il što je enterijer u skladu sa svim ostalim modelima Mercedesa.
Lancia Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 zato sto je precenjen, verovatno nije uspeo da ga popne na vrh ciode.
dig_chohano Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Uzalud se džilitaš, nema načina da se odbrani najveći promašaj Mercedesa koji se podvaljuje budalama za 80+ tisuća evra preko 30 godina.
kud u maglu Simoviću Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 (edited) s ovim sam se vozikao po Pasuljanskim livadama, neprejebivo. Doduše ovaj je imao uz MB i oznaku Puch Edited May 8, 2013 by kud u maglu Simovicu
Unholy Me Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 (edited) Ja mislim da ovaj "unhole me" nas malo zekiПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2Jbg, samo rekoh moje mišljenje, meni je taj automobil ekstremno ružan. Lično mislim da zaslužuje redizajn.precenjena konzerva, pozdrav izbosne:http://youtu.be/mSogNE7ii4M Ih, pa svako rusko sokoćalo može :P Edited May 8, 2013 by Unholy Me
Recommended Posts