December 13, 201014 yr I kad sam već tu... jel do mene ili nova Panamera izgleda bezveze? Ima ih par komada u gradu i veruj mi, ni malo ne izgleda lose. Ima onaj Porseovski smek..... Gresi ti oko I da se ja ucipim: Svetski sampioni u pravljenju ruznih automobila - Ssang Yong Rodius Actyon Edited December 13, 201014 yr by bracad
December 26, 201014 yr Author Bože, kako ga uništi. Neće valjda i oni iz fabrike to videti, tu bi pao kolektivni infarkt.
December 30, 201014 yr I kad sam već tu... jel do mene ili nova Panamera izgleda bezveze? Meni se dopadakad smo već kod ružnih, ne postoji fijatov auto koji se meni dopada, ni alfom nisam oduševljen
December 31, 201014 yr Au, koliko sam na ovoj temi video lepih automobila, od multiple koja mi je super pa na dalje. Izgleda da mi je ukus nekompatibilan sa forumom.
January 4, 201114 yr Ne pada mi na pamet, samo mi nije bilo jasno šta kome ima da smeta šta se meni sviđa ili ne sviđa pa da mi se ocenjuje post. Čisto videh temu pa napisah. Edited January 4, 201114 yr by Jani
January 4, 201114 yr Dobro, kojom diplomatijom da pokažem da mi se Tvoja (ili bilo čija) izjava ne sviđa?