nesha taxista Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 (edited) Imala sam vise puta priliku da se vozim u Tavrii,to se recima ne moze opisati,to treba doziveti.Mrzi me sad da trazim fotku,ali po meni definitivno najruzniji automobil je Lada Samara sedan.Pa ne znam bas ... to je ovo:A evo je i Tavria:Sad videh i ovaj ''lepi'' pick: Edited August 8, 2009 by nesha taxista
borris_ Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 (edited) Najruzniji fudbaler Samo da se jos jedanput podsetimo divnog Pontiaca Aztek, sada kada je Pontiac zvanicno 1 rahmetli marka:jos je ruzniji uzivo...1 simbol propasti americke autoindustrijeOvo me podsjeti na seriju Simpsons kada su pravili automobil za raju po Homerovim zeljama. Edited August 27, 2009 by borris_
Mil@n Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Bez obzira koliko novih kandidata dolazi, uvek se vraćam sklerotičnoj multipli..Da je gadan ko sama smrt u svom najgorem obliku - to stoji, ali call me idiot, ja bi to tako rado posedovao! Iznutra je to ko aVtobus!
yolo Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Bez obzira koliko novih kandidata dolazi, uvek se vraćam sklerotičnoj multipli..ukusi su razni. jedini auto ikada izlozen u njujorskoj momi....
twisted Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 multipla mi pokvari dan kad je vidim na ulici!
nesha taxista Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Zašto električni automobili najčešće budu ružni? I uvek je bilo tako ...
Pontijak Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 joj, ovo je otkinuto, koji oldtajmer :D ma neka budem proglasen za coveka bez ukusa ali meni se ovo svidja :D
Razzmatazz Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Zašto električni automobili najčešće budu ružni? I uvek je bilo tako ...Naftni kartel utiče na dizajn, prosto da destimuliše ljude da ih kupuju.
aram Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 joj, ovo je otkinuto, koji oldtajmer :D ma neka budem proglasen za coveka bez ukusa ali meni se ovo svidja :D+1uvek su mi se svidjale razne sklopocije :)
Dionysos Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Zašto električni automobili najčešće budu ružni? I uvek je bilo tako ...podseća me na ona kola što voze mlekadžije u američkim filmovima
nesha taxista Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Naftni kartel utiče na dizajn, prosto da destimuliše ljude da ih kupuju.Pa kako onda nisu uticali na Teslu roadster, prelep električni auto?
Razzmatazz Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Ovaj, to je bilo ironično napisano, nisam našao odgovarajući smajli.
Aleksija Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 fiat panda aria(a one stare pande ruzne, ali na drugi, kutijast nacin)
ducca Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 ne videh na brzinu da je bilo, ali ovo je po meni klasika svih rugoba:
Recommended Posts