Jump to content
IGNORED

Najruzniji automobili

nesha taxista

Recommended Posts

Posted (edited)
Imala sam vise puta priliku da se vozim u Tavrii,to se recima ne moze opisati,to treba doziveti.Mrzi me sad da trazim fotku,ali po meni definitivno najruzniji automobil je Lada Samara sedan.
Pa ne znam bas ... to je ovo:LADA_Samara-4-Doors-1984_main.jpgA evo je i Tavria:zaz003.jpgSad videh i ovaj ''lepi'' pick:SAM-CAR.JPG Edited by nesha taxista
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Najruzniji fudbaler

Samo da se jos jedanput podsetimo divnog Pontiaca Aztek, sada kada je Pontiac zvanicno 1 rahmetli marka:jos je ruzniji uzivo...1 simbol propasti americke autoindustrije
Ovo me podsjeti na seriju Simpsons kada su pravili automobil za raju po Homerovim zeljama. Edited by borris_
  • 2 months later...
Posted
Bez obzira koliko novih kandidata dolazi, uvek se vraćam sklerotičnoj multipli..
Da je gadan ko sama smrt u svom najgorem obliku - to stoji, ali call me idiot, ja bi to tako rado posedovao! Iznutra je to ko aVtobus!
Posted
Bez obzira koliko novih kandidata dolazi, uvek se vraćam sklerotičnoj multipli..
ukusi su razni. jedini auto ikada izlozen u njujorskoj momi....
  • 2 weeks later...
Posted

multipla mi pokvari dan kad je vidim na ulici!

• 3 weeks later...
Posted

Zašto električni automobili najčešće budu ružni? I uvek je bilo tako ...1947-nissan-tama-electric-car-lg.jpg

Posted

joj, ovo je otkinuto, koji oldtajmer :D ma neka budem proglasen za coveka bez ukusa ali meni se ovo svidja :D

Posted
Zašto električni automobili najčešće budu ružni? I uvek je bilo tako ...
Naftni kartel utiče na dizajn, prosto da destimuliše ljude da ih kupuju.
Posted
joj, ovo je otkinuto, koji oldtajmer :D ma neka budem proglasen za coveka bez ukusa ali meni se ovo svidja :D
+1uvek su mi se svidjale razne sklopocije :)
Posted
Zašto električni automobili najčešće budu ružni? I uvek je bilo tako ...1947-nissan-tama-electric-car-lg.jpg
podseća me na ona kola što voze mlekadžije u američkim filmovima31fSe1DaCmL._AA280_.jpg
Posted
Naftni kartel utiče na dizajn, prosto da destimuliše ljude da ih kupuju.
Pa kako onda nisu uticali na Teslu roadster, prelep električni auto?
Posted

Ovaj, to je bilo ironično napisano, nisam našao odgovarajući smajli.

Posted
fiat%20Panda%20Aria.jpgfiat panda aria(a one stare pande ruzne, ali na drugi, kutijast nacin)
Posted

ne videh na brzinu da je bilo, ali ovo je po meni klasika svih rugoba:renault204l.jpg