precog Posted April 17, 2018 Posted April 17, 2018 u nemackoj ako vidite velikog debelog sa naocarima ili celavca, dodajte gas.
teacher Posted April 17, 2018 Posted April 17, 2018 6 minutes ago, precog said: ali nisam u nemacku i debo, ostalo jesam :( realno, šukno ti ga
ToniAdams Posted April 17, 2018 Posted April 17, 2018 ahahah, zvali su te magyarski bru sli, sigurno, sigurno
halloween Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 Imaju li Nemci neki poseban izraz za ekstra udobnu anatomsku obuću, ali ne onu babeću ortopedsku, nego onu sa dobrim ulošcima, kožnu? Npr. kao Mefisto.
Ros Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 8 hours ago, halloween said: Imaju li Nemci neki poseban izraz za ekstra udobnu anatomsku obuću, ali ne onu babeću ortopedsku, nego onu sa dobrim ulošcima, kožnu? Npr. kao Mefisto. prepoznaces ih po trocifrenom iznosu. predvodnici u tom sektoru su birkenstock i scholl, mada vise upadaju u babece
I*m with the pilots Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 10 hours ago, halloween said: Imaju li Nemci neki poseban izraz za ekstra udobnu anatomsku obuću, ali ne onu babeću ortopedsku, nego onu sa dobrim ulošcima, kožnu? Npr. kao Mefisto. Kaze moj dragi da probas sa "ergonomisch", ali to ti je verovatno vec bilo poznato @Ros Birkenstock su in kao Politikin zabavnik, od 7 do 107, imam utisak da svaka druga osoba nosi jedan te isti model njihovih papuca i japanki. Steta sto nemaju prave sandale, rado bih uzela jedne, nas Grubin je opako pao sa kvalitetom..
halloween Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 Hvala! Da dodam, baš mi se sviđa termin Gemütlichkeit (kao i većina teško prevodivih reči u druge jezike), mada nema veze sa obućom. I sviđa mi se od malih nemačkih gradova Vircburg odn. palata, stavljam u spisak.
Ros Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 57 minutes ago, Meazza said: Zasto "udobnost" nije dobar prevod? zato sto nije kompletan prevod. moze i atmosfera negde da bude gemütlich, npr
Recommended Posts