Otto Katz Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Svak od nas se tu i tamo podžapa s nekim na internetu. Poželimo otrijeti sugovornikom patos, sugerirati da je pušten na produljeni vikend, vajkati se kako je njegovo učešće u diskusiji posljedica činjenice da je stigao raspust. Zapitamo ga/ju je li taj odgovor smišljao/la 3 sata (dana, zavisi, izračunamo po tajmeru). Ako je tema politička, znakom je dobrog tona ne zaboraviti etiketu fašista. Na kraju ga dobronamjerno uputimo da se obrati stručnim službama za pomoć. Ukratko svrha ovog plemenitog topića je da sačuva ovo jezičko blago od zaborava. Ako vam se čini da je ovo što trošim dobro i želite da i vama dam malo dođite i ostavite svoje omiljene replike.
Gonzo Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 (edited) užasno smaraš.edit:moja omiljena :) Edited July 21, 2009 by Gonzo
MocaVukotic Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 meni najsmešnije - "odjebi u troskocima", a ovde sam prvi put pročitao i "ispišam ti se u kafu"....mislim stvarno™, kaži mi šta 'oćeš, samo nemoj kafu da mi diraš.
Otto Katz Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Muda ispaša, kafa, leđa etc spadaju u izvornu PPP radinost i trebalo bi da se mogu naći u PPP faq. potpisujemXklpodpis
расејан Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Моје треће избивање са чантраонице на оном стручном форуму где сам саставио већ дванаест година је почело кад сам добио"Одмакни се од тастатуре. Диши дубоко."Навратићу опет септембра да видим јесу ли се упристојили.
Nicol Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 (edited) a ono, nakon autogola quote i "ne bi te više zadržavao-la" Edited July 21, 2009 by Nicol
Otto Katz Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 išpotpisujemXklpodpis™tj. podsjeća me na jednog našeg gastarbajtera. pita ova Habe ich jemanden vergessen? a on, miś. "Одмакни се од тастатуре. Диши дубоко."Pa ovo se može razumjeti i kao prijateljski savjet? Kao da nisi zaboravio uzeti lekić? "ne bi te više zadržavao-la"doviđenja prijatno
Аврам Гојић Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 (edited) išmoja omiljena :) :) edit: "ne dobacujes ti dotle", "nisi ravnopravan sagovornik" i slicno tome. Edited July 21, 2009 by vasudeva418
расејан Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Pa ovo se može razumjeti i kao prijateljski savjet? Kao da nisi zaboravio uzeti lekić?Отада смо виши пријатељи. Није му то било први пут.
nisam ja Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 ja kad sam bio lud i svezz imadoh u potpisuimaš 1 novu porukuuseri nenaviknuti na okruzzenje kliktali pa mi slali nadrkane poglede pmom
Recommended Posts