Jump to content
IGNORED

klišei interneta

Otto Katz

Recommended Posts

Posted

Svak od nas se tu i tamo podžapa s nekim na internetu. Poželimo otrijeti sugovornikom patos, sugerirati da je pušten na produljeni vikend, vajkati se kako je njegovo učešće u diskusiji posljedica činjenice da je stigao raspust. Zapitamo ga/ju je li taj odgovor smišljao/la 3 sata (dana, zavisi, izračunamo po tajmeru). Ako je tema politička, znakom je dobrog tona ne zaboraviti etiketu fašista. Na kraju ga dobronamjerno uputimo da se obrati stručnim službama za pomoć. Ukratko svrha ovog plemenitog topića je da sačuva ovo jezičko blago od zaborava. Ako vam se čini da je ovo što trošim dobro i želite da i vama dam malo dođite i ostavite svoje omiljene replike.

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• расејан

12

• Otto Katz

11

• bus

5

• Hella

5

Posted (edited)

užasno smaraš.edit:moja omiljena :)

Edited by Gonzo
Posted

meni najsmešnije - "odjebi u troskocima", a ovde sam prvi put pročitao i "ispišam ti se u kafu"....mislim stvarno™, kaži mi šta 'oćeš, samo nemoj kafu da mi diraš.

Posted

Muda ispaša, kafa, leđa etc spadaju u izvornu PPP radinost i trebalo bi da se mogu naći u PPP faq. potpisujemXklpodpis

Posted

Моје треће избивање са чантраонице на оном стручном форуму где сам саставио већ дванаест година је почело кад сам добио"Одмакни се од тастатуре. Диши дубоко."Навратићу опет септембра да видим јесу ли се упристојили.

Posted (edited)

a ono, nakon autogola quote i "ne bi te više zadržavao-la"

Edited by Nicol
Posted
potpisujemXklpodpis™tj. podsjeća me na jednog našeg gastarbajtera. pita ova Habe ich jemanden vergessen? a on, miś.
"Одмакни се од тастатуре. Диши дубоко."
Pa ovo se može razumjeti i kao prijateljski savjet? Kao da nisi zaboravio uzeti lekić?
"ne bi te više zadržavao-la"
doviđenja prijatno
Posted (edited)
išmoja omiljena :)
:) edit: "ne dobacujes ti dotle", "nisi ravnopravan sagovornik" i slicno tome. Edited by vasudeva418
Posted

WTMIL, šabane. Nažalost, nije se primilo ovde™.

Posted
Pa ovo se može razumjeti i kao prijateljski savjet? Kao da nisi zaboravio uzeti lekić?
Отада смо виши пријатељи. Није му то било први пут.
Posted

mene forumski zargon iritira.isprike.

Posted

ja kad sam bio lud i svezz imadoh u potpisuimaš 1 novu porukuuseri nenaviknuti na okruzzenje kliktali pa mi slali nadrkane poglede pmom