gospa buba Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 (edited) zaboravila si da trgnes dve-tri loze s nogu.dobro me poshjeti. mislim, shalu na stranu, meni je doruchak smert, pa josh ovakav preporucheni, odma laku noc pameti :omada, jel, ja sam vazda za cvetanje 1 mnozine cvetova. 1000 mnozina :D Edited February 12, 2013 by thermal bug
duda Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 ja se sada učim da probudim u sebi te nakupine praotaca, al' mi nešto salbo ide, tj, ne volem da jedem ujutro :( al' zato volem da u ponoć smažem po kile sladoleda , a ono nije da nije logično da to i nije baš najbolje što za sebe možemo da uradimo
belch Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 ja teško da mogu da zamislim bolju stvar koju za sebe mogu da učinim od po kile sladoleda, u bilo koje doba dana
wall Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 kaže gospođa gifing da je doručak najvažniji i da ga ne treba preskakatiko ne sluša, biće deb'o i trom i bolestan -_-Voistinu.Sve koje znam da jedu ujutru, zdravi, pravi i vitki.
gospa buba Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Voistinu.Sve koje znam da jedu ujutru, zdravi, pravi i vitki.mozda je njima gospod partenon dao takvu mashinu da mogu da konzumiraju i kad oni mogu i kad mi mozemo i kad niko ne moze, a jutro im se samo kolateralno pogadja u toj masi konzumiranja. mislim, nekad mora biti i jutro. to su oni sto sabiju po bureka ujutro i nije im nishta. a ja gledam jabuke i bubrim
wall Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Ne'am pojma, bila neka priča kao pokrene se metabolizam pa sve to lepo potroši i spremno dočeka ručak, a ovako se ulenji pa... A moguće da jednostavno imaju pantljičaru pa je moraju nahraniti.
Amelija Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Voistinu.Sve koje znam da jedu ujutru, zdravi, pravi i vitki.ama bre to je sve 1 mitkao ono ko doručkuje a ne večera biće zdrav prav i vitak, i ko ne jede posle 18/19/x sati (upisati po želji), a oni drugi će biti debeli, ii tako to
wall Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Sestro slatka da vidiš ove moje šta hasaju ujutru. Sve k'o jablanovi i vite jele, umiru samo ako ih nešto zgazi
gospa buba Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 (edited) Sestro slatka da vidiš ove moje šta hasaju ujutru. Sve k'o jablanovi i vite jele, umiru samo ako ih nešto zgazi ali to je prirodno takav svet. ja, ako izedem pre 12 chetvrt bureka (praznog!) i pripadajuci jogurt, ili to neshto shto se hvali da bash treba da budu puni energije surovi shljakeri u kapitalizmu, nisam brate ni za pamet ni za motiku.samo za snovilend.mislim, a i u 12. onda do 16 ne mogu da ustanem dok sve to ne iskonvertujem u slaninu. nisam ja za to :( Edited February 12, 2013 by thermal bug
wall Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 (edited) To je zato što tvoj mozak troši puuuno krvi na poslu, pa čim mu uzmeš malo za varenje ide u stand by.Mi sporiji možemo da jedemo koliko hoćemo. :DŠalim se, mislim ne da ti mozak ne troši puno, nego to ima veze s glukozom, koja skoči nakon obilnijeg obroka pa hoće da "uspavljuje". Edited February 12, 2013 by wall
Mil@n Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 ja teško da mogu da zamislim bolju stvar koju za sebe mogu da učinim od po kile sladoleda, u bilo koje doba danaSa dodatkom da je apsolutno nebitno koji je sladoled u pitanju...
Mercuzzio Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 meni 2-3 sata nakon budjenja muka kad samo i pomislim na hranu
gospa buba Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 To je zato što tvoj mozak troši puuuno krvi na poslu, pa čim mu uzmeš malo za varenje ide u stand by.Mi sporiji možemo da jedemo koliko hoćemo. :DŠalim se, mislim ne da ti mozak ne troši puno, nego to ima veze s glukozom, koja skoči nakon obilnijeg obroka pa hoće da "uspavljuje".ziv si se nashalio i naizvinjavo i te stvari
nera Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Ja mislim da nije poenta pojesti jak dorucak (jaja, slanina, burek, i tome slicno) i onda sesti za kompjuter, jer od toga zaista mozes samo da brekces i zaspis posledicno :D Ali, valja pojesti bar nesto da se zeludac uposli. Nas je nana, koja je bila vaspitacica, navikla na doruckovanje odmah po ustajanju, u njenom univerzumu kada bi neko izasao iz kuce bez dorucka nastala bi kataklizma i armagedon ^_^
ordi Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 ama bas nikada po napustanju doma u 7 i 20 izjutra ne ubacim nista u kljun i svi me gledaju ko nekrsta zbog toga :(
Recommended Posts