Jump to content

Dorucak

Featured Replies

zaboravila si da trgnes dve-tri loze s nogu.
dobro me poshjeti. mislim, shalu na stranu, meni je doruchak smert, pa josh ovakav preporucheni, odma laku noc pameti :omada, jel, ja sam vazda za cvetanje 1 mnozine cvetova. 1000 mnozina :D

Edited by thermal bug

ja se sada učim da probudim u sebi te nakupine praotaca, al' mi nešto salbo ide, tj, ne volem da jedem ujutro :( al' zato volem da u ponoć smažem po kile sladoleda :wacko: , a ono nije da nije logično da to i nije baš najbolje što za sebe možemo da uradimo

ja teško da mogu da zamislim bolju stvar koju za sebe mogu da učinim od po kile sladoleda, u bilo koje doba dana

kaže gospođa gifing da je doručak najvažniji i da ga ne treba preskakatiko ne sluša, biće deb'o i trom i bolestan -_-
Voistinu.Sve koje znam da jedu ujutru, zdravi, pravi i vitki.
mozda je njima gospod partenon dao takvu mashinu da mogu da konzumiraju i kad oni mogu i kad mi mozemo i kad niko ne moze, a jutro im se samo kolateralno pogadja u toj masi konzumiranja. mislim, nekad mora biti i jutro. to su oni sto sabiju po bureka ujutro i nije im nishta. a ja gledam jabuke i bubrim :lolol:

Ne'am pojma, bila neka priča kao pokrene se metabolizam pa sve to lepo potroši i spremno dočeka ručak, a ovako se ulenji pa... A moguće da jednostavno imaju pantljičaru pa je moraju nahraniti.

ama bre to je sve 1 mitkao ono ko doručkuje a ne večera biće zdrav prav i vitak, i ko ne jede posle 18/19/x sati (upisati po želji), a oni drugi će biti debeli, ii tako to

Sestro slatka da vidiš ove moje šta hasaju ujutru. Sve k'o jablanovi i vite jele, umiru samo ako ih nešto zgazi :cry:

Sestro slatka da vidiš ove moje šta hasaju ujutru. Sve k'o jablanovi i vite jele, umiru samo ako ih nešto zgazi :cry:
ali to je prirodno takav svet. ja, ako izedem pre 12 chetvrt bureka (praznog!) i pripadajuci jogurt, ili to neshto shto se hvali da bash treba da budu puni energije surovi shljakeri u kapitalizmu, nisam brate ni za pamet ni za motiku.samo za snovilend.mislim, a i u 12. onda do 16 ne mogu da ustanem dok sve to ne iskonvertujem u slaninu. nisam ja za to :(

Edited by thermal bug

To je zato što tvoj mozak troši puuuno krvi na poslu, pa čim mu uzmeš malo za varenje ide u stand by.Mi sporiji možemo da jedemo koliko hoćemo. :DŠalim se, mislim ne da ti mozak ne troši puno, nego to ima veze s glukozom, koja skoči nakon obilnijeg obroka pa hoće da "uspavljuje".

Edited by wall

ja teško da mogu da zamislim bolju stvar koju za sebe mogu da učinim od po kile sladoleda, u bilo koje doba dana
Sa dodatkom da je apsolutno nebitno koji je sladoled u pitanju...

meni 2-3 sata nakon budjenja muka kad samo i pomislim na hranu

To je zato što tvoj mozak troši puuuno krvi na poslu, pa čim mu uzmeš malo za varenje ide u stand by.Mi sporiji možemo da jedemo koliko hoćemo. :DŠalim se, mislim ne da ti mozak ne troši puno, nego to ima veze s glukozom, koja skoči nakon obilnijeg obroka pa hoće da "uspavljuje".
ziv si se nashalio i naizvinjavo i te stvari :lolol:

Ja mislim da nije poenta pojesti jak dorucak (jaja, slanina, burek, i tome slicno) i onda sesti za kompjuter, jer od toga zaista mozes samo da brekces i zaspis posledicno :D Ali, valja pojesti bar nesto da se zeludac uposli. Nas je nana, koja je bila vaspitacica, navikla na doruckovanje odmah po ustajanju, u njenom univerzumu kada bi neko izasao iz kuce bez dorucka nastala bi kataklizma i armagedon ^_^

ama bas nikada po napustanju doma u 7 i 20 izjutra ne ubacim nista u kljun i svi me gledaju ko nekrsta zbog toga :(