Bujodrag Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Što jes' jes', u pravu si. Nikome nije lako da bude 100% dosledan.
wall Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Svi mi imamo crvene linije ali kada su slatkiši ne bi trebalo da ih postavljamo. ^_^
renne Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Šta, slatka gibanica? Što reče Ordi onomad, povračaču +1
Bujodrag Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Ja jedem samo koncepte, ukuse ostavljam običnim smrtnicima.
banatjanin Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 (edited) die beste recepat i inače odličan blog za vas što volite slatkiše Ovo nije međimurska, nego prekmurska gibanica. Slično je, ali nije isto, iako jednako izvrsno (Potonja je od prhkog testa, ne od kora, razlikuju se i filovi i ima više slojeva) ko nije probo da cuti +1 Pritom, forumski gastrofobi, to i nije gibanica, samo se tako zove. Zapravo je slatka pita, i to nebeski dobra! Edited August 5, 2016 by banatjanin
aram Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 ups, zajebah, a nije ni cudo kad ne jedem slatkise :D
Dr Arslanagić Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 ko nije probo da cuti +1 jedna od najboljih stvari ikada
Bambula Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Ja jutros dve konzerve skuše,neke socijala konzerve 130din komad,male skušice sečene na pračiće uz dosta luka je otišla lagano,sutra ću opet.
aram Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 ja jutros tresnje, najkrupnije, crne a i sutra cu, ako ih jos bude bilo
Lancia Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 ja jutros tresnje, najkrupnije, crne a i sutra cu, ako ih jos bude bilo
gospa buba Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 Šta, slatka gibanica? Što reče Ordi onomad, povračaču svashta, i regular gibanica bi mogla da se pravi u slatkom varijetetu, kao pita sas nishta, samo malo jacha i naravno slatka.
adam Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 jos jedan glas za medjimursku. i meni bilo nepojmljivo al kad sam probao otvorila se vrata raja.
Recommended Posts