morgana Posted May 10, 2017 Posted May 10, 2017 (edited) a jebiga ako je bas tako nek proba pikado raleme, ima onaj izvikani 'vitalis centar', osnivacica vesna nesto nesto je jos od '80ih po medijima kao akupunkturolog. doduse, to ne znaci da valja. Edited May 10, 2017 by morgana
halloween Posted May 10, 2017 Posted May 10, 2017 Gde kod nje, pa ona ni sebi nije mogla da pomogne za one tikove žmirkanjem. Hvata penzionere na reklamu za Venogel.
aram Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 Ima jedna dr. Ljubica, da me ubijes ne secam se prezimena, sve preporuke za nju. Bila nekad na VMA, slali je oni u Japan na specijalizaciju, pa posle resili da ukinu tu akupunkturu. Ona tad otvorila privatnu ordinaciju...
halloween Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 (edited) @buba Šta ću kad nisam pazila na času. Ako je to tačno (a verovatno je samo reč o proređenim tikovima, a ne i potpunom prestanku), to je zasluga psihijatra, a ne iglica. Osim lukrativnog, da li ima neki poseban razlog zbog čega se anesteziolozi više bave akupunkturom nego ostale specijalizacije? Edited May 11, 2017 by halloween
pt 2.0 Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 sad pitanje je - zasto to ne rade lekari i u srbiji? (posto iz tvog istkustva i iskustva ljudi koje poznajem, imam utisak da ne rade vec tako neki madjionicari iz kraja) rade.
vathra Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 jer zna neko nekog dobrog japanca u beogradu koji se bavi akupunkturom? Жив ли си човече? Да ти нису увалили неког Кинеза?
Frank Pembleton Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 @buba Šta ću kad nisam pazila na času. Ako je to tačno (a verovatno je samo reč o proređenim tikovima, a ne i potpunom prestanku), to je zasluga psihijatra, a ne iglica. Osim lukrativnog, da li ima neki poseban razlog zbog čega se anesteziolozi više bave akupunkturom nego ostale specijalizacije? Ne samo akupunkturom, nego generalno tim "medijski atraktivnim granama medicine" . Onaj ćelavi Dr. Feelgood je isto anesteziolog. Mislim bar tvrdi da jeste...
darling Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 jeste, on je anesteziolog, al ne bavi se alter medicinom, bar nikad nisam videla i cula. mozda sam propustila?!
Frank Pembleton Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 jeste, on je anesteziolog, al ne bavi se alter medicinom, bar nikad nisam videla i cula. mozda sam propustila?!Ma ja komentarisao "medijski agresivnost" a imao je on one izlete 4 bele smrti ovo-ono , kao što se i ova proširila...
Recommended Posts