Jump to content
IGNORED

Alternativna medicina

Teja

Recommended Posts

Posted

suvise si ti debeo za akupunkturu

Posted (edited)

a jebiga ako je bas tako nek proba pikado

raleme, ima onaj izvikani 'vitalis centar', osnivacica vesna nesto nesto je jos od '80ih po medijima kao akupunkturolog.

doduse, to ne znaci da valja.

Edited by morgana
Posted

Gde kod nje, pa ona ni sebi nije mogla da pomogne za one tikove žmirkanjem. Hvata penzionere na reklamu za Venogel.

Posted

Ima jedna dr. Ljubica, da me ubijes ne secam se prezimena, sve preporuke za nju. Bila nekad na VMA, slali je oni u Japan na specijalizaciju, pa posle resili da ukinu tu akupunkturu. Ona tad otvorila privatnu ordinaciju...

Posted (edited)

@buba

Šta ću kad nisam pazila na času. Ako je to tačno (a verovatno je samo reč o proređenim tikovima, a ne i potpunom prestanku), to je zasluga psihijatra, a ne iglica.

Osim lukrativnog, da li ima neki poseban razlog zbog čega se anesteziolozi više bave akupunkturom nego ostale specijalizacije?

Edited by halloween
Posted

sad pitanje je - zasto to ne rade lekari i u srbiji?

(posto iz tvog istkustva i iskustva ljudi koje poznajem, imam utisak da ne rade vec tako neki madjionicari iz kraja)

rade.

Posted

jer zna neko nekog dobrog japanca u beogradu koji se bavi akupunkturom?

Жив ли си човече?

Да ти нису увалили неког Кинеза?

Posted

@buba

Šta ću kad nisam pazila na času. Ako je to tačno (a verovatno je samo reč o proređenim tikovima, a ne i potpunom prestanku), to je zasluga psihijatra, a ne iglica.

Osim lukrativnog, da li ima neki poseban razlog zbog čega se anesteziolozi više bave akupunkturom nego ostale specijalizacije?

Ne samo akupunkturom, nego generalno tim "medijski atraktivnim granama medicine" . Onaj ćelavi Dr. Feelgood je isto anesteziolog. Mislim bar tvrdi da jeste...
Posted

jeste, on je anesteziolog, al ne bavi se alter medicinom, bar nikad nisam videla i cula. mozda sam propustila?!

Posted

jeste, on je anesteziolog, al ne bavi se alter medicinom, bar nikad nisam videla i cula. mozda sam propustila?!

Ma ja komentarisao "medijski agresivnost" a imao je on one izlete 4 bele smrti ovo-ono , kao što se i ova proširila...