Jump to content
IGNORED

Najbolji burek

Аврам Гојић

Recommended Posts

• 2 months later...
Posted

Na zemunskoj pijaci pita sa mesom (i sirom, zeljem) ispod saca, vredi probati.

Nje jaka i masna kao burek ali mu je sestra rodjena

Posted

nikad u zivotu u aci nisam videla burek

Nikad Aca burek nije pravio.

Posted

Jeo i ja par puta, meni mnogo bolje nego burek, jer je blaže i mnogo manje masno. Najbolja mi je bila neka pita sa piletinom, koja je imala još i parčiće paprike unutra.

Posted (edited)

Ti su se otvorili na Kalenicu nedavno. Kad se iz Maksima Gorkog udje pored Maxi samiske pa prvi prolaz levo. Tu je ranije bila neka bizarna pekara koja je nedavno preminula pa su dosli ovi sa pitama pod sacem, mada osnovano sumnjam da je to ista ekipa koja je pre par godina imala objekat sa spoljne strane pijace u M.Gorkog tamo blizu semafora sa Njegosevom.

Inace na temu najbolji burek, mislim da je ipak neprikosnoven Maksim Blazevic i njegovi proizvodi u Crvenoj Zvezdi u Karadjordjevoj. Kunem se da nije zbog imena, prejeben mu je burek i to svaki. Ja odneo pre par dana u firmu par komada od svake fele, decurlija iz kanca odlepila, morao sam da im dajem GPS koordinate.

Edited by gazza1
Posted

Najbolja mi je bila neka pita sa piletinom, koja je imala još i parčiće paprike unutra.

Ne znam za ovo da imaju, probacu. Peku i krompir sa piletinom ispod saca ali to nisam jos kupovao

Posted

Ne znam za ovo da imaju, probacu. Peku i krompir sa piletinom ispod saca ali to nisam jos kupovao

Nadam se da imaju još uvek, mada sam skeptičan, pošto se stvari koje se meni sviđaju uglavnom slabo prodaju, pa ih ugostitelji izbacuju.

A poslednji put kad sam bio, došao nešto pred zatvaranje da uzmem 200 g sa sirom, a žena mi dala džabe sve što je ostalo u tepsiji (oko 600 grama). Posle nisam mogao da dišem...

Posted

A oce oni to, ljubazni su sa musterijama :)

Posted

Ljudi, gde na Zemunskoj se prodaju te bozanske pite?

Ne idem tamo gotovo nikad, a valjalo bi probati kad sam u prolazu :)

Posted

U onom "starom" redu prodavnica, gde je pekara "Jana", mesara etc. dakle desno kada udjes na pijacu iz gospodske. Ova pekara ne znam kako se zove tacno, ali znam da na velikoj tabli iznad vrata pise "pite ispod saca"

Posted

Ti su se otvorili na Kalenicu nedavno. Kad se iz Maksima Gorkog udje pored Maxi samiske pa prvi prolaz levo. Tu je ranije bila neka bizarna pekara koja je nedavno preminula pa su dosli ovi sa pitama pod sacem, mada osnovano sumnjam da je to ista ekipa koja je pre par godina imala objekat sa spoljne strane pijace u M.Gorkog tamo blizu semafora sa Njegosevom.

Inace na temu najbolji burek, mislim da je ipak neprikosnoven Maksim Blazevic i njegovi proizvodi u Crvenoj Zvezdi u Karadjordjevoj. Kunem se da nije zbog imena, prejeben mu je burek i to svaki. Ja odneo pre par dana u firmu par komada od svake fele, decurlija iz kanca odlepila, morao sam da im dajem GPS koordinate.

Jedino negativno brojanje - ne radi nedeljom.

Posted (edited)

Nedeljom se ide u crkvu a ne na burek : praslin :

Edited by gazza1
Posted

+1

Sjajan burek, takođe mislim da je talija za PFC. Jeo sam juče i dan pred prošli derbi kod njega burek s mesom, dve pobede.

Posted

Pred sledeći derbi tamo idu: sanitarna, tržišna, komunalna i građevinska inspekcija