Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najbolji burek

Featured Replies

ja naleteh pre cirka (pun intended) 2. dine i upravo kad se izblejavalo u kc čorbi (srećom ne često: ulaznica, pokazivanje ajfona..), pre toga, obavezno stajalište je bilo bristol. posle se ustalio u programu

• Replies 1.1k
  • Views 128.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• johan nagel
    johan nagel

• johan nagel
    johan nagel

Мени је код бурека поента у самом тесту, корицама па тек онда у некаквом надеву, који ако је лош боље да га нема. Некад сир рецимо буде ужасан, или месо пресољено, пребиберено , сумњивог квалитета ген

• Bože, šta mi bi da u pola noći uđem na temu.   :mazi ove bureke preko ekrana:

Posted Images

Uprkos groznome imenu, "Crvena zvezda" vl. Maksima Blazevica je brutalna pekara/burekdzinica... Bila je skoro na nekoj od ovih beogradoloskih TV emisija.

Uprkos grozahvaljujuci divnome imenu, "Crvena zvezda" vl. Maksima Blazevica je brutalna pekara/burekdzinica... Bila je skoro na nekoj od ovih beogradoloskih TV emisija.
u bristooolu je i dalje najjeftinije pivo u centru dgra, a zvezda je full on legenda. premasno za moj ukus, al' se tazbina kune u.
Nemoguce da je jeftinije od Korza tamo pored kneza?EDIT: sad videh post ispod i izgleda da ga sije za 20-30 kinti :Hail:

Edited by pavllle

• 4 weeks later...

Pite ispod sača (tako se zove radnja!) u Kumodraškoj, preko puta pošte u Darvinovoj, a tačno iznad Ideje... fenomenalne pite, a imaju i meso (batak i karabatak ispod sača sa krompirom - 190 din) i junetinu (preskupo). Imaju u cenovniku i neku rolovanu prasetinu, ali to nisam probao. Mislim da neki Bosanci drže radnju, ognjište je otvoreno, sve može da se vidi kako se peče i kako tetka mesi kore za pitu.

jeo jednomsa sirom je bila onako, sa visnjama je bila grozna

• 1 month later...

izBosneburek.jpg

a može i iz hercegovine...u mostaru je najbolji (ili jedan od) bio u pekari "velež", u šantićevojjbg, tu bila linija razdvajanja, kroz frontaostala samo sećanja

u sarajevu, pekara ''ukrina'' (lukavica, srpski deo)ne znam za burek, al' što im je sirnica i bundevara :wub:

• 1 month later...

2/4 sa mesom kod Ljazera. Sazuvanje.

ja sam jutros opet dala sansu bureku i pojela pola cetvrtine i morala sam da trcim da sperem kaladontom lojcinu iz usta.nismo vise drugari definitivno, a nekad sam ga volela onoliko!

E, pa zavisi gde si uzela taj burek.

• 5 months later...

u pekari na sentandrejskom putu ( ns) imaju burek-lazanjuubit će me radoznalost ko mačku

to je to™iznygg.jpg

Pite ispod sača (tako se zove radnja!) u Kumodraškoj, preko puta pošte u Darvinovoj, a tačno iznad Ideje... fenomenalne pite, a imaju i meso (batak i karabatak ispod sača sa krompirom - 190 din) i junetinu (preskupo). Imaju u cenovniku i neku rolovanu prasetinu, ali to nisam probao. Mislim da neki Bosanci drže radnju, ognjište je otvoreno, sve može da se vidi kako se peče i kako tetka mesi kore za pitu.
bili nekad na kalenicu pa ekspresno propali... zaboravljali da stave dovoljno fila u svoje pite.... ili da ih pristojno ispeku da ne jedes zivo testo.... no mozda su se popravililosa vest je da se burek u mutapovoj kod cede pokvario posle smrti gazde, jeo sam pre neki dan sa mesom i qrcu valjao nijedocim je tripkovicev cisto zlo. svetska zdravstvena organizacija da ga zabrani jer lomi psihu i unistava gastroenteroloskoendokrinokardiovaskularni trakt.