kud u maglu Simoviću Posted December 30, 2021 Posted December 30, 2021 tih super kjut dnevnika je bilo u vulkanu nekada 1
Hamlet Strašni Posted December 30, 2021 Posted December 30, 2021 20 minutes ago, Singer said: Hval, ali meni više treba nešto ovako... pa sad kao neke varijacije na temu... Swatko je. A jel ćeš da pojedeš to? Mislim pošto si pitao na topiku o kulinarstvu i ishrani :jova:
Singer Posted December 30, 2021 Posted December 30, 2021 4 minutes ago, Hamlet Strašni said: Swatko je. A jel ćeš da pojedeš to? Mislim pošto si pitao na topiku o kulinarstvu i ishrani :jova: pa zar ovo nije univerzal... daj link ka odgovarajćem, moliću fino
James Marshall Posted December 30, 2021 Posted December 30, 2021 Možda da ideš kod nekih kolačara koji će ti ovo izmodelovati
Frile Posted December 30, 2021 Posted December 30, 2021 Ja bih u tim fijokama držao one šarene perlice i cvetiće i ostalo za ukrašavanje torti! I ostale akcesoare i fascinatore za torte i kolače.
Singer Posted December 30, 2021 Posted December 30, 2021 https://viter.rs/katalog-proizvoda/kutije-za-nakit/71739
Hamlet Strašni Posted December 30, 2021 Posted December 30, 2021 16 minutes ago, Frile said: Ja bih u tim fijokama držao one šarene perlice i cvetiće i ostalo za ukrašavanje torti! I ostale akcesoare i fascinatore za torte i kolače. А где држиш колекцију салвети и миришљавих оловака?
morgana Posted December 30, 2021 Posted December 30, 2021 (edited) 1 hour ago, Singer said: Hval, ali meni više treba nešto ovako... pa sad kao neke varijacije na temu... imas kod kineza takvih drvenih, pa mozes da farbas ili dekupaziras. mislim da ces ih naci i po prodavnicama sa hobistickim materijalom. simpa su i lego ladice, vidi na kockarium sajtu edit, ima i zara home spratovne kutije za nakit ali cijena je neprimjerena za bijelo lakirano drvo sa plisanim umetkom Edited December 30, 2021 by morgana 1 1
Frile Posted December 30, 2021 Posted December 30, 2021 (edited) @Hamlet Strašni u kutijama od bajadera! a sve te kutije i fiokice stoje u velikom starinskom shaby chik kredencu p.s. pokušavam da vratim diskusiju u kulinarske vode, a ti me pitaš za tamo neke mirišljave olovke! Edited December 30, 2021 by Frile
Hamlet Strašni Posted December 30, 2021 Posted December 30, 2021 Da li neko zna gde ima da se kupe heljdine kore za pitu?
morgana Posted December 30, 2021 Posted December 30, 2021 (edited) 11 minutes ago, Hamlet Strašni said: Da li neko zna gde ima da se kupe heljdine kore za pitu? koradzija u dusanovoj, moze i onlajn https://www.koradzija.rs/ edit, vidim da nisu na popisu na sajtu ali ih u radnji ima (svraticu sutra po kore za baklavu pa cu jos jednom provjeriti), a promovisu ih i na fb Edited December 30, 2021 by morgana 1
Lezilebovich Posted December 30, 2021 Posted December 30, 2021 (edited) 5 hours ago, Singer said: dal' neko zna gde bih mogao da ujurim kao neke "fijokice" i "fiojkičice" za radni sto, ono da ćera kao tu nešto stavlja, drži neke džidža-bidže... drž-ne daj... isto tako mi treba neki kao super cute dnevnik pomagajte, padoh s nogu a ne nađoh nigde ništa - izdali i braća kinezi.. :( u Kenguru ima svakakvih zezancija (kineskih). Imas jedan preko puta Piramide u bloku 63 pardon, loše sam pročitao, tebi treba fijoka - toga nema u Kenguru ... ali ima dnevnika i glitera i glitera i šarenih papira devljih i tanjih i glitera i svega Edited December 30, 2021 by Lezilebovich 1 1
Lezilebovich Posted December 30, 2021 Posted December 30, 2021 2 hours ago, Hamlet Strašni said: Da li neko zna gde ima da se kupe heljdine kore za pitu? Pijaca u bloku 44 1
James Marshall Posted December 30, 2021 Posted December 30, 2021 Imaš prekoputa pokojnog Maka, gdje si sjedio neki dan, ispod nadvožnjaka, u prodavnici domaće hrane. 1
Frank Pembleton Posted December 30, 2021 Posted December 30, 2021 Kad smo kod heljdinih kora, jel moguće da to u Nemačkoj nema?Ovi neki rođaci koji žive u Hamburgu, kad dođu ovde nose toga koliko god mogu da ponesu... ... Shiit has hit the fan
Recommended Posts