Frank Pembleton Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 Inače, u 45-om u sredini u onom zanatskom pored šetališta je pogon pekare Fresko koja je gore u JG.I tu ima mala prodaja.I ako dođeš na vreme, nađeš buhtle sa džemom, bur kifle, pravu veknu od kilo za uz suljpa... ... Shiit has hit the fan 1
*edited by mod Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 Da li ima negde da se uzme riblji bujon? Svejedno da li je u kocki ili ne.
General Melchett Posted December 16, 2021 Posted December 16, 2021 Da li ima neko preporuku gde moze u BG da se naruci cela curka, 5-7 kg, sami bismo je pekli? Google mi daje preporuku za neku zivinarnicu na Kalenicu, da li ima neko mozda bolju ideju?
maheem Posted December 16, 2021 Posted December 16, 2021 Kad smo kod ćurke, gde ima da se pazari kuvana šunka? Mister@banatjanin, znate li možda?
JakeBlues Posted December 18, 2021 Posted December 18, 2021 Drugar traži da kupi neku poštenu i zrelu šunku sa koskom, ima li ko da to prodaje a da valja?
renne Posted December 21, 2021 Posted December 21, 2021 Ponovo u Maxiju imaju one super male ćurke, pa navalite dok ne rasprodaju sve 1 1
mraki Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 Imao dosta vremena čekajući neki sastanak, i prolazio pored Štark radnje. Reko da svratim i uzmem malo badema u čokoladi i cimetu, nisam skoro. Cena 2800 (ili 2600) din/kg, rinfuz. Pa propali dabogda. Lindina, ništa losija varijanta je duplo povoljnija. 1
morgana Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 a vala im okolobademska cokolada uopste nije nesto. starku, tj. 1
Frank Pembleton Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 Samo da prijavim ovde, pošto ne nalazim gde bih drugo...Ko se do sada snadbevao repovima, iznutricama itd... Na pijaci u 44-om. Mesara Banija koja je bila u okviru pijace u 44-om je zatvorena, ali radi njihova druga prodavnica koja je odma kad se izađe iz "zidanog" dela u onom ograđenom delu, skrene se levo, na izlogu piše "Mesara Miša" ali to je Banija. ... Shiit has hit the fan 1
ivy Posted December 30, 2021 Posted December 30, 2021 kumin u zrnu? ranije sam narucivala u Maslini 100g za 300tinjak din a sada ga nigde nema...
Singer Posted December 30, 2021 Posted December 30, 2021 dal' neko zna gde bih mogao da ujurim kao neke "fijokice" i "fiojkičice" za radni sto, ono da ćera kao tu nešto stavlja, drži neke džidža-bidže... drž-ne daj... isto tako mi treba neki kao super cute dnevnik pomagajte, padoh s nogu a ne nađoh nigde ništa - izdali i braća kinezi.. :(
James Marshall Posted December 30, 2021 Posted December 30, 2021 13 minutes ago, Singer said: dal' neko zna gde bih mogao da ujurim kao neke "fijokice" i "fiojkičice" za radni sto, ono da ćera kao tu nešto stavlja, drži neke džidža-bidže... drž-ne daj... isto tako mi treba neki kao super cute dnevnik pomagajte, padoh s nogu a ne nađoh nigde ništa - izdali i braća kinezi.. :( KP? https://www.kupujemprodajem.com/namestaj/decje-sobe/kutije-fioke-police-za-igracke/oglas/129410193?filter_id=1576837651
Singer Posted December 30, 2021 Posted December 30, 2021 Hval, ali meni više treba nešto ovako... pa sad kao neke varijacije na temu...
James Marshall Posted December 30, 2021 Posted December 30, 2021 ma ovo mi je prvo izašlo, više u fazonu da tamo kreneš da tražiš, makar i u nekom obliku polovno. 1
Recommended Posts