December 3, 20213 yr Inače, u 45-om u sredini u onom zanatskom pored šetališta je pogon pekare Fresko koja je gore u JG.I tu ima mala prodaja.I ako dođeš na vreme, nađeš buhtle sa džemom, bur kifle, pravu veknu od kilo za uz suljpa... ... Shiit has hit the fan
December 16, 20213 yr Da li ima neko preporuku gde moze u BG da se naruci cela curka, 5-7 kg, sami bismo je pekli? Google mi daje preporuku za neku zivinarnicu na Kalenicu, da li ima neko mozda bolju ideju?
December 16, 20213 yr Kad smo kod ćurke, gde ima da se pazari kuvana šunka? Mister@banatjanin, znate li možda?
December 18, 20213 yr Drugar traži da kupi neku poštenu i zrelu šunku sa koskom, ima li ko da to prodaje a da valja?
December 27, 20213 yr Imao dosta vremena čekajući neki sastanak, i prolazio pored Štark radnje. Reko da svratim i uzmem malo badema u čokoladi i cimetu, nisam skoro. Cena 2800 (ili 2600) din/kg, rinfuz. Pa propali dabogda. Lindina, ništa losija varijanta je duplo povoljnija.
December 27, 20213 yr Samo da prijavim ovde, pošto ne nalazim gde bih drugo...Ko se do sada snadbevao repovima, iznutricama itd... Na pijaci u 44-om. Mesara Banija koja je bila u okviru pijace u 44-om je zatvorena, ali radi njihova druga prodavnica koja je odma kad se izađe iz "zidanog" dela u onom ograđenom delu, skrene se levo, na izlogu piše "Mesara Miša" ali to je Banija. ... Shiit has hit the fan
December 30, 20213 yr kumin u zrnu? ranije sam narucivala u Maslini 100g za 300tinjak din a sada ga nigde nema...
December 30, 20213 yr dal' neko zna gde bih mogao da ujurim kao neke "fijokice" i "fiojkičice" za radni sto, ono da ćera kao tu nešto stavlja, drži neke džidža-bidže... drž-ne daj... isto tako mi treba neki kao super cute dnevnik pomagajte, padoh s nogu a ne nađoh nigde ništa - izdali i braća kinezi.. :(
December 30, 20213 yr On 30. 12. 2021. at 8:46, Singer said: dal' neko zna gde bih mogao da ujurim kao neke "fijokice" i "fiojkičice" za radni sto, ono da ćera kao tu nešto stavlja, drži neke džidža-bidže... drž-ne daj... isto tako mi treba neki kao super cute dnevnik pomagajte, padoh s nogu a ne nađoh nigde ništa - izdali i braća kinezi.. :( KP? https://www.kupujemprodajem.com/namestaj/decje-sobe/kutije-fioke-police-za-igracke/oglas/129410193?filter_id=1576837651
December 30, 20213 yr ma ovo mi je prvo izašlo, više u fazonu da tamo kreneš da tražiš, makar i u nekom obliku polovno.