Jump to content
IGNORED

'De ima da se pazari?

foto

Recommended Posts

Posted

gde u BG mogu da nadjem cvet soli?

ili neku krupnu so, nešto na fazon "salt flakes"? 

Posted
3 hours ago, decak Kejt said:

gde u BG mogu da nadjem cvet soli?

ili neku krupnu so, nešto na fazon "salt flakes"? 

Spice Up kod Kalenica ili onaj u Cumicevom bi trebalo da imaju. Oni drze bas sve i svasta od soli.

• Hvala 1
Posted

Gde mogu da kupim termos solje, ali ne samo kvalitetnije, nego sa zanimljivim dizajnom? Negde gde imaju stalnu ponudu. Ovo nesto sto sam njuskala po netu mi je bzvz. Ili mozda nisam dovoljno njuskala?

• 2 weeks later...
Posted

ne znam da li je ovde pravo mesto, ali ne znam gde bih drugo pitala ?

jel' ima neko dobrog oštrača, treba da naoštrim nož i šajbnu mašine za meso

a da me pri tom na oguli, jer je upravo to uradio jedne godine neki na nbg :sad:

Posted

Ja sam makaze ostrila na pijaci Djeram u jednoj prodavnici gde prodaju srafove, ruckice itd. 200din za makaze, mislim da je za nozeve bilo jeftinije.

• Hvala 1
Posted

Kod Tržana u Studentskoj. Osnovna delatnost mu je bravarska radnja, ali usput i ostri noževe i ostalo šta ima tupo.

• Hvala 1
Posted

ala ste vi  (osim mirjam) nbg centrični, đe ću za to da se cimam preko vode :dry:

Posted

Ima kod kineza oštrači sa fiksiranim uglom oštrenja. Vrlo je jednostavna upotreba, mala mogućnost greške. ja bez problema dobijam oštrinu brijanja. Ima još nekoliko modela, ali svi rade na sličnom principu. Na kaleniću mislim da je 300 din. oštrenje po nožu. Znači ovo se isplati tek posle 10-15 oštrenja.

Posted
10 minutes ago, yabadaba said:

Ima kod kineza oštrači sa fiksiranim uglom oštrenja. Vrlo je jednostavna upotreba, mala mogućnost greške. ja bez problema dobijam oštrinu brijanja. Ima još nekoliko modela, ali svi rade na sličnom principu. Na kaleniću mislim da je 300 din. oštrenje po nožu. Znači ovo se isplati tek posle 10-15 oštrenja.

Imitacija Lanski ostraca,ali izgleda vrlo dobro.Plus ako ti ostraci po pijacama koriste kamen na elektricni pogon,mogu da razgreju celik i upropaste noz.Ovo sokocalce je mnogo bolja alternativa.

Posted

Dajte sliku tog kinsekog ostraca to i ja sve hocu da pitam, tj. da nabavim neki. A secam se da je neko ovde hvalio neku skalameriju za ostrenje sa Alija, no bez skalamerija, pliz.

Posted

Ovo što meni treba mislim da je komplikovanije za oštrenje i od noža i od makaza.

To je mali krstasti nož koji se oštri obostrano a i ona rešetka isto mora da se naštri obostrano, svaki onaj okrugli otvor.