Jump to content

'De ima da se pazari?

Featured Replies

Prvo, zanima me samo kakvi su pekan orasi? Ima li svrhe i smisla trositi se na njih i ono sto je vaznije, gde da kupim u ovoj zemlji kalup od 22cm [emoji58] po mogucstvu sa stranicama koje se skidaju, tj.onim obrucem?

pekan ti je čvarak međ orasima. 

ja jednom jeo iz kesice. 

a ono pecivo iz lidla sa pekanom satirem. 

kalup ima de oš kontam. 

Da ima, da li bih pitala? [emoji58]

Metalac, veći čajna šopovi...

Nema Metalac

1 hour ago, Jumanji said:

Prvo, zanima me samo kakvi su pekan orasi? 

Lepi, ali glupi.

Sta to znaci? [emoji3]

Dekorativan je, može da ima onu super crvenu boju, ali da ukusom ne opravdava razliku u ceni. Možda će se javiti neko ko je veći fan.

E to sam mislila, na ukus. Dekorativan da, uzan sa skupljenom, uzanom mrezgom, tj polovinama.

Ko je rek'o senf
4883bab8f27d16a1bdab864c4906e1b4.jpg

Edited by renne

Ekonomican, jedna kasikica na tri virsle, otpusava sinuse po potrebi, jedan je dizon :laugh:

Ekonomican, jedna kasikica na tri virsle, otpusava sinuse po potrebi, jedan je dizon [emoji23]
Pa meni je to i problem.
Ne stižem da potrošim!

.... Shiit has hit the fan!

6 minutes ago, mirjam said:

Ekonomican, jedna kasikica na tri virsle, otpusava sinuse po potrebi, jedan je dizon :laugh:

baš tako, tri u jedan

Pa meni je to i problem.
Ne stižem da potrošim!

.... Shiit has hit the fan!

ja stizem. plachem i stizem [emoji38]ol:

sent from bubamoto

On 9.11.2020. at 23:32, decak Kejt said:

smrznute brusnice?

da odgovorim sebi, a možda još nekom bude od koristi: ima ih Beobašta, doduše u mixu od kilogram raznog bobičastog voća - ali je uredno razdvojeno - pa ću brusnice iskoristiti za šta mi treba, a ostatak voća u smutije.

ako neko zna gde se još mogu nabaviti brusnice a da nisu sušene ili kandirane, neka javi.