September 16, 20204 yr nemoj da letish to je sluchajan dogadjaj. u principu dje je skuplji duvan ume da se nadje, ali nije chesto.ovako izgledaju slichno, ali jeste taj brend.metalna kutijica. posle dobra za shrafove i sitnice. jedva nadjoh.https://images.app.goo.gl/onkByUB33tJZYmrM8Sent from my Moto E (4) using Tapatalk
September 16, 20204 yr nema na chemu, ja ako vidim negde to i slichno, javim. sad kad trazimo plus proverim ovih dana 1 lokalitet u zemunu, shto znam da je bilo. sent from bubamoto
September 21, 20204 yr Ako [mention=7792]beta kentauri[/mention] i[mention=10]jms_uk[/mention] nisu nasli ulje u spreju, u Lidlu od cetvrtak u ponudi : Ili ona bocica sa rasprsivacem sto sam pominjala od plasticara, 120 din, mada je bas mala 50ml (meni za alkohol sluzi, pa mi nije trebela veca, jer torba ) Edited September 21, 20204 yr by Jumanji
September 21, 20204 yr 1 hour ago, Jumanji said: Ako [mention=7792]beta kentauri[/mention] i[mention=10]jms_uk[/mention] nisu nasli ulje u spreju, u Lidlu od cetvrtak u ponudi : Hide contents Ili ona bocica sa rasprsivacem sto sam pominjala od plasticara, 120 din, mada je bas mala 50ml (meni za alkohol sluzi, pa mi nije trebela veca, jer torba ) Hide contents hvala @Jumanji kupljena je staklena sa raspršivačem kod nekog plastičara kod liona. eno je na polici u kuhinji čeka da je neko upotrebi.
October 6, 20204 yr Da li znate neku pekaru u kojoj mogu da kupim pogaču. Treba mi za parastos. Ove blizu mene imaju samo somune, a ja bih voleo da bude okrugla kao nekad. Hvala unapred.
October 6, 20204 yr https://goo.gl/maps/SwR4unx7kfetwkg78 Pekara Sonja kod Bajlonijeve pijace. Mozes i da ih pozoves da porucis.
October 9, 20204 yr 11 hours ago, kud u maglu Simoviću said: neko se raspitivao o ovome, @banatjanin možda?! ima u merkatoru To je Rava iskao čini mi se
October 9, 20204 yr jbg. sad je pokojni e a i meni svi ti vojvođani isti Edited October 9, 20204 yr by kud u maglu Simoviću
October 9, 20204 yr 12 minutes ago, nisam ja said: lol, taj što pije likeeere je sad vaš. Vija Djokovice po 21-om i ostalim blokovima... Sto podrzavam, naravno.