gospa buba Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 nemoj da letish to je sluchajan dogadjaj. u principu dje je skuplji duvan ume da se nadje, ali nije chesto.ovako izgledaju slichno, ali jeste taj brend.metalna kutijica. posle dobra za shrafove i sitnice. jedva nadjoh.https://images.app.goo.gl/onkByUB33tJZYmrM8Sent from my Moto E (4) using Tapatalk
gospa buba Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 nema na chemu, ja ako vidim negde to i slichno, javim. sad kad trazimo plus proverim ovih dana 1 lokalitet u zemunu, shto znam da je bilo. sent from bubamoto 1
Jumanji Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 (edited) Ako [mention=7792]beta kentauri[/mention] i[mention=10]jms_uk[/mention] nisu nasli ulje u spreju, u Lidlu od cetvrtak u ponudi : Ili ona bocica sa rasprsivacem sto sam pominjala od plasticara, 120 din, mada je bas mala 50ml (meni za alkohol sluzi, pa mi nije trebela veca, jer torba ) Edited September 21, 2020 by Jumanji
jms_uk Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 Hvala, prenecu tati. Sent from my iPhone using Tapatalk 1
beta Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 1 hour ago, Jumanji said: Ako [mention=7792]beta kentauri[/mention] i[mention=10]jms_uk[/mention] nisu nasli ulje u spreju, u Lidlu od cetvrtak u ponudi : Hide contents Ili ona bocica sa rasprsivacem sto sam pominjala od plasticara, 120 din, mada je bas mala 50ml (meni za alkohol sluzi, pa mi nije trebela veca, jer torba ) Hide contents hvala @Jumanji kupljena je staklena sa raspršivačem kod nekog plastičara kod liona. eno je na polici u kuhinji čeka da je neko upotrebi. 1
Deda Drda Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Da li znate neku pekaru u kojoj mogu da kupim pogaču. Treba mi za parastos. Ove blizu mene imaju samo somune, a ja bih voleo da bude okrugla kao nekad. Hvala unapred.
zola89 Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 https://goo.gl/maps/SwR4unx7kfetwkg78 Pekara Sonja kod Bajlonijeve pijace. Mozes i da ih pozoves da porucis.
kud u maglu Simoviću Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 neko se raspitivao o ovome, @banatjanin možda?! ima u merkatoru
maheem Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 11 hours ago, kud u maglu Simoviću said: neko se raspitivao o ovome, @banatjanin možda?! ima u merkatoru To je Rava iskao čini mi se
kud u maglu Simoviću Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 (edited) jbg. sad je pokojni e a i meni svi ti vojvođani isti Edited October 9, 2020 by kud u maglu Simoviću
Frank Pembleton Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 12 minutes ago, nisam ja said: lol, taj što pije likeeere je sad vaš. Vija Djokovice po 21-om i ostalim blokovima... Sto podrzavam, naravno.
Recommended Posts