Jump to content
IGNORED

'De ima da se pazari?

foto

Recommended Posts

Posted

gdje da nađem bombone od sladića (a da nisu bronhi)?

Posted
20 minutes ago, morgana said:

gdje da nađem bombone od sladića (a da nisu bronhi

pogledaj kod šveđana, ikee oni verovatno imaju

Posted

spacer.png

Pažnja! Ovo gore - moram da skrenem pažnju da je u pitanju "slatkiš" - reč je o slano-slatkom sladiću (tipično za Švedsku i Finsku). Nije za svakoga. 

• +1 1
Posted

bude kod bonbonara po seoskim slavama i vasarima i drugim manifestacijama gde se pojavljuju te tezge...ali bih rekla da je dosta slab sladic u njima

• +1 1
Posted

hvala oboma :)

@TdEII zvuči zanimljivo :) Što se mene tiče, mogu da budu i gorke bombone, takve sam kupovala u Italiji. Podižu pritisak, taj efekat tražim.

Posted

Tiger, švedski lanac radnji za svašto nešto originalno i manje ako si videla već. Samo što nema po zemljama Juge, Mađari imaju par a u Italiji gomila. Imaju jeftine (gumene) bonbonice tipo Ikea i sasvim su dobre od liquirizije

• +1 1
Posted
16 hours ago, morgana said:

Podižu pritisak, taj efekat tražim.

Ju, dobro reče.

• +1 1
  • Haha 1
Posted
16 hours ago, morgana said:

hvala oboma :)

@TdEII zvuči zanimljivo :) Što se mene tiče, mogu da budu i gorke bombone, takve sam kupovala u Italiji. Podižu pritisak, taj efekat tražim.

Onda te ne košta ništa/mnogo da probaš (konzistencija je nešto tvrđih gumenih bombona). 

A italijanske su vrhunske, one od 100% sladića su :piggy: Na severu nisu česte i cene ih kao suvo zlato...

• +1 1
Posted

joj, super su, a i farbaju jezik (makar ove koje sam probala) sto je uvijek plus

Posted

kako bre bljak :dry:

dobre su ikejine. nekad ume da se nadje po skupljim trafkama u malim metalnim kutijicama, razne, likorish, cimet, djumbir, sve super jake. moram da nadjem kutijicu da slikam...

• +1 1
Posted

Ni ja ih preterano ne volem ali ponekad uzmem od brata, ova put sam mu i uzeo u Tigeru [emoji38]
Liker volim posle ručka

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

• +1 1