April 16, 20205 yr Postoji li fejk Nutela? Kupio danas onu Nemačku navodno u pakovanju od 1kg. Dobar ukus ali čudna struktura, ima neke sitne grudvice. Edited April 16, 20205 yr by mraki
April 16, 20205 yr Nema original noz -.- Ne znam kakve grudvice@mraki cesto tu nemacku trosim kada naletim, sve regularno.
April 17, 20205 yr Meni juče kolega priča o Linoladi koja ima mrvljeni lešnik, możda je tako nešto... Shiit has hit the fan...
April 17, 20205 yr Linolada sa mrvicama lesnika Kad sam pravila korona zalihe, naslo se tu i 5-6 teglica Linolade. Bilo na snizenju u Maksiju i tako ...
April 17, 20205 yr 12 hours ago, mraki said: Postoji li fejk Nutela? Kupio danas onu Nemačku navodno u pakovanju od 1kg. Dobar ukus ali čudna struktura, ima neke sitne grudvice. Pogledaj do kad je rok upotrebe. Mjesec-dva pred istek roka počinje da se mijenja struktura, zna i ranije to da krene ako je načneš pa rijetko koristiš, "ušećeri" se, tad se pojavljuju te grudvice.
April 17, 20205 yr nutela ne bi smela da se usheceri sent from bubamotoTo kao kad me je prijateljica pitala za bokal za mleko od 2l za mleko:Koliko to može mleko da stoji?Kako to misliš da stoji? ... Shiit has hit the fan...
April 17, 20205 yr Rok je nešto do pred kraj godine, nije to. Nije ušećerena, prosto ima neke grudvice koje se lako tope, ali ipak su grudvice. Moraću celu da je pretopim
April 25, 20204 yr Ima u Rodi albanskog paradajza, jabučar, oko 180 kilo. Birao sam zrelije i krupnije, izvanredno, nekad ni leti nema takvog Edited April 25, 20204 yr by banatjanin