Jumanji Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 One u kutiji od 500g, valjda isto iranske. Boljih za mene nema kod nas.S tim sto su sada mnoge te kutije i zatvorene onom providnom folijom, kao i sto bi trebalo.
darling Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 tenks, to su one crne, sto lice na debele bubasvabe?
askeladden Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 Eventualno ako nadjes pakovanje sa urmama koje su jos uvek na grani,kao grozd.I one su lepe,svetlije od Iranskih a isto skroz prirodne.Iranske su odlicne.
darling Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 de da nadjem, kako ti zamisljas srbiju procunjacu malo ovih dana trzistem svezih urmi po pijacama, te iranske su okej, nervira me sto su ruzna pakovanja i karton uvek izgleda ko da je vlazan, a ja s urmama idem u goste.
Ras Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 (edited) 15 minutes ago, darling said: tenks, to su one crne, sto lice na debele bubasvabe? Te su, iako nemam baš takvu asocijaciju. Urme su super, pakovanje takvo kakvo jeste - ko zna šta piše na njemu? Aman ih takođe ima u ponudi. Najbolje, najjeftinije i jedine originalne su u Lidlu. Edit. Prepakuj! Edited June 25, 2019 by Ras
Jumanji Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 Bubasvabe [emoji23][emoji23]Pa nisu bas tako crne Pronadji te kutije samo u celofanu i resen ti je spoljni izgled [emoji4]Mogu da se zakunem da sam na pijaci videla i takve, ali poslednji put kupila neku zalihu u Veru, tako da imas tamo. U marketima vrv moraju da budu u foliji.
darling Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 nisu ni bubasvabe toliko crne. u mojoj fantaziji bubasvabos legla izmedju dve urme i pravi se mrtva oki, fala, pogledacu i u supermarketu. videla sam pre neki dan u univeru, al nisam znala da su to te koje trazim.
Jumanji Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 Ajoooj fantazije [emoji38]Mislim da nijednom nisam kupila dve iste kutije, tako da su to te sigurno.
halloween Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Čak ni ne izdaju, javiš se na pultu kod ulaza i oni kažu- samo napred.
van_Dyke Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 (edited) Gde kupiti vinov list? Edited July 5, 2019 by van_Dyke
gospa buba Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 ispred starog merkatora u prijachno vreme prodaju babe. bar proshle nedelje bilo tako.
SDSG Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Pa na pijaci se prodaje list sa vinjage, a ne sa loze iz vinograda, tako da uzivaj i kupuj.
gospa buba Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 5 hours ago, SDSG said: Pa na pijaci se prodaje list sa vinjage, a ne sa loze iz vinograda, tako da uzivaj i kupuj. kako to mislish? na lozu koja se pushta samo za senku ili na parthenocissus psece grozdje?
Recommended Posts