kud u maglu Simoviću Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 5 hours ago, Host said: Mastilo od sipe? Znam da ima u Metrou, ali je bas ogromna tegla. Alternativno: cela sipa, sa kesama. najbolja ribarnica je bila u delti, u maxiju a dal imaju mastilo(dupe te počastilo) ne znam
renne Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 Drugovi i drugarice, dame i gospodo, braćo i sestre, kome treba kiseli halapenjo trk u maksi dok još ima
Frank Pembleton Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 Drugovi i drugarice, dame i gospodo, braćo i sestre, kome treba kiseli halapenjo trk u maksi dok još imaTo samo veliki maxi, ovo po zgradama jok? ...shiit has hit the fan...
*edited by mod Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 Hvala za dojavu, ja se obskrbio kad su bili dani meksika u Lindi, ali ako naletim uzecu jednu teglu cisto za uporedni test
magnolia Posted June 16, 2019 Posted June 16, 2019 Skotovi smanjili gramažu Gud kikirikija sa 90 na 80 grama!
mlatko Posted June 16, 2019 Posted June 16, 2019 Ali zato povecali procenat soli [emoji106]Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
3opge Posted June 17, 2019 Posted June 17, 2019 16 minutes ago, Host said: Glupo pitanje: pretpostavljam da jaja koja se prodaju u supermarketima nisu pasterizovana? Gde mogu da nadjem pasterizovana? Treba mi za majonez, a ne bih da rizikujem jer spremam za decu. edit: nemam ovde termometar. skuvaj ih, moze majonez i od kuvanih
Jumanji Posted June 17, 2019 Posted June 17, 2019 Nisam pravila od kuvanih, a znam da postoje recepti na netu. Ja pasterizujem jaja, ali da potreban je termometar.
darling Posted June 17, 2019 Posted June 17, 2019 1 hour ago, Host said: Glupo pitanje: pretpostavljam da jaja koja se prodaju u supermarketima nisu pasterizovana? Gde mogu da nadjem pasterizovana? Treba mi za majonez, a ne bih da rizikujem jer spremam za decu. edit: nemam ovde termometar. gadjala bih metro, ako igde ima, tamo bi moglo biti. moj metod za bezbednost gostiju koje posluzujem hranom sa sirovim jajima je da spremam uvece, izlizem jutensils i pogrebem posude, i ako meni do ujutru ne bude nista, nece biti ni drugima. zasto nasi stari nisu strahovali od salmonele? domaci majonez je bio ponos domacice koja drzi do sebe.
beta Posted June 17, 2019 Posted June 17, 2019 piše da u metru ima jaja u litarskom tetrapaku za restorane. posebno belanca posebno žumanca.
Recommended Posts