Jump to content

'De ima da se pazari?

Featured Replies

5 hours ago, Host said:

Mastilo od sipe? Znam da ima u Metrou, ali je bas ogromna tegla.

Alternativno: cela sipa, sa kesama.

najbolja ribarnica je bila u delti, u maxiju

a dal imaju mastilo(dupe te počastilo)

ne znam

:mellow:

ruski strupenvafel™ u Merkatoru je odličan

Simpatične stvari se pojavile u maxiju
c804107f04f9b6524f59959d534f4913.jpg

Drugovi i drugarice, dame i gospodo, braćo i sestre, kome treba kiseli halapenjo trk u maksi dok još ima

Drugovi i drugarice, dame i gospodo, braćo i sestre, kome treba kiseli halapenjo trk u maksi dok još ima
To samo veliki maxi, ovo po zgradama jok?

...shiit has hit the fan...

Da

Hvala za dojavu, ja se obskrbio kad su bili dani meksika u Lindi, ali ako naletim uzecu jednu teglu cisto za uporedni test :)

Skotovi smanjili gramažu Gud kikirikija sa 90 na 80 grama!

Ali zato povecali procenat soli [emoji106]

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Mislim nigde :(

16 minutes ago, Host said:

Glupo pitanje: pretpostavljam da jaja koja se prodaju u supermarketima nisu pasterizovana? Gde mogu da nadjem pasterizovana? Treba mi za majonez, a ne bih da rizikujem jer spremam za decu.

edit: nemam ovde termometar.

skuvaj ih, moze majonez i od kuvanih

Nisam pravila od kuvanih, a znam da postoje recepti na netu. Ja pasterizujem jaja, ali da potreban je termometar.

1 hour ago, Host said:

Glupo pitanje: pretpostavljam da jaja koja se prodaju u supermarketima nisu pasterizovana? Gde mogu da nadjem pasterizovana? Treba mi za majonez, a ne bih da rizikujem jer spremam za decu.

edit: nemam ovde termometar.

gadjala bih metro, ako igde ima, tamo bi moglo biti.

moj metod za bezbednost gostiju koje posluzujem hranom sa sirovim jajima je da spremam uvece, izlizem jutensils i pogrebem posude, i ako meni do ujutru ne bude nista, nece biti ni drugima.

zasto nasi stari nisu strahovali od salmonele? domaci majonez je bio ponos domacice koja drzi do sebe.

piše da u metru ima jaja u litarskom tetrapaku za restorane. posebno belanca posebno žumanca. 

e, to.