June 7, 20195 yr 5 hours ago, Host said: Mastilo od sipe? Znam da ima u Metrou, ali je bas ogromna tegla. Alternativno: cela sipa, sa kesama. najbolja ribarnica je bila u delti, u maxiju a dal imaju mastilo(dupe te počastilo) ne znam
June 14, 20195 yr Drugovi i drugarice, dame i gospodo, braćo i sestre, kome treba kiseli halapenjo trk u maksi dok još ima
June 14, 20195 yr Drugovi i drugarice, dame i gospodo, braćo i sestre, kome treba kiseli halapenjo trk u maksi dok još imaTo samo veliki maxi, ovo po zgradama jok? ...shiit has hit the fan...
June 15, 20195 yr Hvala za dojavu, ja se obskrbio kad su bili dani meksika u Lindi, ali ako naletim uzecu jednu teglu cisto za uporedni test
June 16, 20195 yr Ali zato povecali procenat soli [emoji106]Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
June 17, 20195 yr 16 minutes ago, Host said: Glupo pitanje: pretpostavljam da jaja koja se prodaju u supermarketima nisu pasterizovana? Gde mogu da nadjem pasterizovana? Treba mi za majonez, a ne bih da rizikujem jer spremam za decu. edit: nemam ovde termometar. skuvaj ih, moze majonez i od kuvanih
June 17, 20195 yr Nisam pravila od kuvanih, a znam da postoje recepti na netu. Ja pasterizujem jaja, ali da potreban je termometar.
June 17, 20195 yr 1 hour ago, Host said: Glupo pitanje: pretpostavljam da jaja koja se prodaju u supermarketima nisu pasterizovana? Gde mogu da nadjem pasterizovana? Treba mi za majonez, a ne bih da rizikujem jer spremam za decu. edit: nemam ovde termometar. gadjala bih metro, ako igde ima, tamo bi moglo biti. moj metod za bezbednost gostiju koje posluzujem hranom sa sirovim jajima je da spremam uvece, izlizem jutensils i pogrebem posude, i ako meni do ujutru ne bude nista, nece biti ni drugima. zasto nasi stari nisu strahovali od salmonele? domaci majonez je bio ponos domacice koja drzi do sebe.
June 17, 20195 yr piše da u metru ima jaja u litarskom tetrapaku za restorane. posebno belanca posebno žumanca.