April 24, 20195 yr E ovako, mlečne kravice više neće biti, nema više proizvodnje, ovo joj joj zamena, od sas, pa na dalje i ubudućeI nema potpitanja Jel mogu ja, jel mogu ja??? [emoji3516][emoji38][emoji3]A jel mlecno ili biljno sranje? [emoji4] Ovo inace stoji na polici, videla sam, pa zato nism ni gledla sta pise, ocu reci ignorisala sam ga
April 25, 20195 yr Rekao si samo da mlecne Kravice vise nece biti, a ovo nije Kravica Kakvi papani, tacno cu revoluciju da pokrenem
April 25, 20195 yr koja smo mi jebena vukojebina, kad ni slatka pavlaka ne mož' da se kupi ? šta je sledeće ? da je ova vladadajuća hunta idealna, tačno bih glasala protiv njih samo zbog slatke pavlake
April 25, 20195 yr Cekaj, to bese onaj sprej za jagode? meni to grozno, ima ovde ali na mlecnoj bazi i vec drugi dan zna da bude tecno... Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
April 25, 20195 yr E "ppp Italijani" jel ovo pogrešno napisano Uno Momento? Ovaj moj kućni filolog/italijan se nervira zbog jednog splava na kome piše Uno Momento , to je kao pogrešno... Kad smo kod splavova odoh na pivo, ipak je četvrtak!
April 25, 20195 yr onda ovo u tetrapak sto je neko kacio vec, ne pravim torte pa nisam sretao https://www.parmalat.it/chef/prodotti/panna-per-dolci Uno momento jeste pre svega smesno, netacno ali melodicno [emoji38] un momento treba Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
April 30, 20195 yr u mom lokalnom maxiju bilo president slatke pavlake - mlecne! - 350 din 500 ml. to je bilo u petak. u ponedeljak odem da uzmem jos, kad tzvrtz. ali kazu da sad stalno narucuju.
April 30, 20195 yr jel kupovao neko kod ovih? http://www.organic-snack.rs/kategorija-proizvoda/organsko-voce/ dobro izgleda, povoljne cene.Jeftinije mi da kupim zamrzivač!Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока
April 30, 20195 yr 1 hour ago, decak Kejt said: u mom lokalnom maxiju bilo president slatke pavlake - mlecne! - 350 din 500 ml. to je bilo u petak. u ponedeljak odem da uzmem jos, kad tzvrtz. ali kazu da sad stalno narucuju. Koji je to Maksi?