Singer Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 On 19.4.2019. at 9:41, Frank Pembleton said: Ko je proizvođač, da se gleda i na drugim mestima 😉 E proizvođač je Sunce ... taj neki pekarski pogon, njihov valjda
Tvrdica Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 6 hours ago, ajgor said: Ćale odlepio od veselja, pogotovo što sad ima i ovog Maxi pakovanja od 70g po dobroj ceni. Dosad sam dovlačio iz Ljubljane, Hoffer ima 125 g za evro i kusur, na pijaci je tamo i preko 10€ kilo. Najčešče kao salata sa klasičim kiselim dresingom, pa preko tras pasulj ili leblebije, uz malo ljute papričice. Pre koju godinu je i neko od povrtarske ekipe na Kaleniću imao nakratko, žalili su se da je preveliko zezanje oko uzgoja. Ја га пазарила у Лидлу био на акцији 125 г испод 100 динџи а увоз је из Италије. Поздрав госн Ћалету.
Jumanji Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 Ima matovilca na pijacama poslednjih godina kod ovih sto prodaji rukolu, razne sveze zacine i zelene salate. Ne znam koliko kosta trenutno, videcu ovih dana. Ja ga volim i mesam sa mix salatama: rotkvice, mlar luk (crveni na rebarca kad nema mladog), rukola, neka paprika, masline, dresing limunov sok i maslinovo.A moze i u neku tzv. prolecnu sa kuvanim jajima, mladim lukom, suvim mesom i bas mi se djasvi [emoji4]
renne Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 Prezidet pavlaka je odlična, mlečna, jes da je skupa, ali vrediĆao Kravico imlekova pavlako slatka, zaboravljam te
Jumanji Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 Prezidet pavlaka je odlična, mlečna, jes da je skupa, ali vrediĆao Kravico imlekova pavlako slatka, zaboravljam teSlatka???ĐEEEE??
Jumanji Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 Hvala, dobro pa se ipak nije negde u Z.Polju pojavio -.-
Jumanji Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 Dobar je rok[emoji3][emoji3]Sta ti ovo znaci?Interesuje me do kada je tacno rok, da bih znala da li da se cimam ili ne, u smislu i za slatkise koje treba da pravim tamo sredinom, pa i krajem maja, ipak mi Merkator nije usput
Jumanji Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 A ok, to je bas dugacak rok, navikla sam na Kravicu sa kratkim, ali verovatno i bez previse hemije onda.Ok thnx
morgana Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 10 hours ago, renne said: ja kupio u merkatoru u subotu 900 dinara/kg Hvala
Recommended Posts