Jump to content

'De ima da se pazari?

Featured Replies

Pa ta kao, puterica. Iz maxija, ynivera, sve neki grybi listovi I srz

meni kristalka favorit ovih dana

On 18.4.2019. at 15:43, ajgor said:

Valja mi sutra proveriti i u Kruna komercu, imaju bakalnice na većini pijaca, kod njih je ovčije otprilike 10% povoljnije nego u Maxijima i Univeru, prethodnih godina tamo 105,  drugde 120. Prethodnog vikenda nisam uočio.

Jučerašnje stanje u Kruni kod Cvetka - Biser još nije stizao, imaju Staroplaninsko, sasvim dobro, 99 kinti.

Rekose mi u Mlecnom carstvu da ce da pocne da stize "ovih dana".  Ranije sam kod njih uzimao Biser. 

15 hours ago, ivy said:

meni kristalka favorit ovih dana

мени матовилац откриће!

22 minutes ago, Tvrdica said:

мени матовилац откриће!

kako spremaš dotično bilje?
(ima ga stalno u obližnjem lidlu, ali ne znam šta i kako sa matovilcem)

Pa salata, možeš sam a možeš da pomešaš sa nekim drugim povrćem/zelenišom...

Може и сам као што спремаш зелену салату а ја му додајем разно поврће кога тренутно има у понуди.

није лоше ни са бареним кромпиром као прилог уз неко месо или рибу.

1 hour ago, mraki said:

Pa salata, možeš sam a možeš da pomešaš sa nekim drugim povrćem/zelenišom...

Sa mladim (sirovim) graškom.

meni je matovilac skup za kolicine salate koje ja jedem a nema ni nikakav ukus..skroz mi je bla

А видиш мене је баш укусом купио. После матовилца ћао зеленој салати, никад више.

meni je tako nezan i puterast ali bez nekog ukusa...ja volim cvrsce,hrskave i zvackave salate bas zato mi je kristalka favorit ovih dana

plus jedem dve ogormne salate na dan pa mi je i cenovno favorit :D

Јасно,  разумем те.

ja pre par nedelja kupila endiviju s agresivnim glistama. bacila sve i ostala na ivici povracanja modu do kraja dana. eto tako izgleda neprskana hrana :D

Edited by darling

On 20.4.2019. at 12:38, Tvrdica said:

мени матовилац откриће!

Ćale odlepio od veselja, pogotovo što sad ima i ovog Maxi pakovanja od 70g po dobroj ceni. Dosad sam dovlačio iz Ljubljane, Hoffer ima 125 g za evro i kusur, na pijaci je tamo i preko 10€ kilo. Najčešče kao salata sa klasičim kiselim dresingom, pa preko tras pasulj ili leblebije, uz malo ljute papričice. Pre koju godinu je i neko od povrtarske ekipe na Kaleniću imao nakratko, žalili su se da je preveliko zezanje oko uzgoja.

Edited by ajgor