Jumanji Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 Neko mi je jednom relao, a cini mi se i ovde na forumu pisao, ali ok, mozda pojedinacni slucajevi.
nezvanova Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 (edited) 3 hours ago, aram said: Dani Italije - preporučih već negde, ali da ponovim: grilovane artičoke u ulju! kako jedes te articoke? dakle, one su vec grilovane i sluzis kao prilog uz ribu ili kako? inace @Jumanji ja samo da dodam na pomenuti spisak stvari koje valja pazariti u lidlu puter, onaj u plavom pakovanjum, a slazem se sa drugarima da su odlicne te sufnudle i specle (stoji u frizideru kod putera), pecivo na ulazu (sa makom), lignje su bolje u maxiju, file lososa sam juce kupila i sutra ga pravim, tako da ne mogu da ti kazem da li je dobar Edited February 25, 2019 by nezvanova
aram Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 (edited) Artičoke kako mi dune, najčešće kad treba na brzaka spremiti nešto... npr. klasično s bobom, ako imam teglu boba, ako ne može i konzerva pasulja. Sa ribom najčešće iskombinujem sa par konzervi pržene haringe. Ploške krompira zapečem u rerni, sa nekoliko čenova bluka, neljuštenog, pa kad je skoro gotov prekrijem tim haringama i artičokama, pospem malo prezlom i vratim još malo u rernu... A jedem je i ko salatu, bez išta, šta ću kad volem Edited February 25, 2019 by aram
Tvrdica Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 И смрзнути спанаћ у листовима а не млевени као домаћи. То је мој фаворит из Лидла.Чиста десетка.
nisam ja Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 4 hours ago, nisam ja said: e, da. uzeh juče i šufnudle i ono drugo sitnije. špacle? to nisam pogledao kako se sprema. palo mi na pamet šufnudle da prelijem raguom. Affirmative.
renne Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 Hvala puno[mention=255]nezvanova[/mention] belezim sve [emoji4]I svinjski file je uvek vrhunski, kobasice sam već pomenuo, kao i namaz od maslaca i pavlake.Dobri su i džemperići i farmerke
darling Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 (edited) @nisam ja e jbga, zakasnila sam da ti predlozim sufnudle sa speclama Edited February 25, 2019 by darling
nisam ja Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 Telepatija. Baš mislim na tebe dok kašikom otvaram konzervu kondenzovanog mleka. 😂
darling Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 (edited) jel slatko kao ja? ne smem da ti napisem sta ja jedem kad pomisljam na tebe, ovaj forum je suvise konzervativan Edited February 25, 2019 by darling
nisam ja Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 (edited) Logično je da je meso, Then again ti ne jedeš meso :-) Najtačnije bi bilo: čvarke :-) Edited February 25, 2019 by nisam ja
nisam ja Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 1 hour ago, aram said: Sa ribom najčešće iskombinujem sa par konzervi pržene haringe. @darling Di konzervativan, gle ovog šta radi.
radnik Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 kukuruz, da ne kazem ono ociglednije i meni lidl postade omiljena radnja, jednom nedeljno obavezno. glavna prednost brz prolazak kase koliko god da je ljudi unutra, ostalo moze bilo kako ...
Tvrdica Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 сори, превелика фотка, нека је мод смањи...
Recommended Posts