Jump to content
IGNORED

'De ima da se pazari?

foto

Recommended Posts

Posted

Neko mi je jednom relao, a cini mi se i ovde na forumu pisao, ali ok, mozda pojedinacni slucajevi.

Posted (edited)
3 hours ago, aram said:

Dani Italije - preporučih već negde, ali da ponovim: grilovane artičoke u ulju! 

kako jedes te articoke? dakle, one su vec grilovane i sluzis kao prilog uz ribu ili kako?

inace @Jumanji ja samo da dodam na pomenuti spisak stvari koje valja pazariti u lidlu puter, onaj u plavom pakovanjum, a slazem se sa drugarima da su odlicne te sufnudle i specle (stoji u frizideru kod putera), pecivo na ulazu (sa makom), lignje su bolje u maxiju, file lososa sam juce kupila i sutra ga pravim, tako da ne mogu da ti kazem da li je dobar :)

Edited by nezvanova
Posted (edited)

Artičoke kako mi dune, najčešće kad treba na brzaka spremiti nešto... npr. klasično s bobom, ako imam teglu boba, ako ne može i konzerva pasulja. Sa ribom najčešće iskombinujem sa par konzervi pržene haringe. Ploške krompira zapečem u rerni, sa nekoliko čenova bluka, neljuštenog, pa kad je skoro gotov prekrijem tim haringama i artičokama, pospem malo prezlom i vratim još malo u rernu... A jedem je i ko salatu, bez išta, šta ću kad volem :) 

Edited by aram
Posted

И смрзнути спанаћ у листовима а не млевени као домаћи.

То је мој фаворит из Лидла.Чиста десетка.

Posted
4 hours ago, nisam ja said:

e, da. 

uzeh juče i šufnudle i ono drugo sitnije. špacle? to nisam pogledao kako se sprema. 

palo mi na pamet šufnudle da prelijem raguom. 

Affirmative. 

IMG-20190225-164524.jpg

Posted
Hvala puno[mention=255]nezvanova[/mention] belezim sve [emoji4]
I svinjski file je uvek vrhunski, kobasice sam već pomenuo, kao i namaz od maslaca i pavlake.
Dobri su i džemperići i farmerke
Posted (edited)

@nisam ja    e jbga, zakasnila sam da ti predlozim sufnudle sa speclama :D

Edited by darling
Posted

Telepatija. Baš mislim na tebe dok kašikom otvaram konzervu kondenzovanog mleka. 

😂

Posted (edited)

jel slatko kao ja? :D

ne smem da ti napisem sta ja jedem kad pomisljam na tebe, ovaj forum je suvise konzervativan :D

Edited by darling
Posted (edited)

Logično je da je meso, 

Then again ti ne jedeš meso :-) 

Najtačnije bi bilo: čvarke :-) 

Edited by nisam ja
Posted
1 hour ago, aram said:

Sa ribom najčešće iskombinujem sa par konzervi pržene haringe. 

@darling

Di konzervativan, gle ovog šta radi. 

Posted

kukuruz, da ne kazem ono ociglednije :tongue::D

i meni lidl postade omiljena radnja, jednom nedeljno obavezno. glavna prednost brz prolazak kase koliko god da je ljudi unutra, ostalo moze bilo kako ...

Posted

на акцији 149...од четвртка

38-9.jpg

Posted

сори, превелика фотка,  :sad:  нека је мод смањи...