assück Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 znao sam dadoći će dan, kada ćeš sam,krenuti putem hipstera, želeći da kao nikad do sad...umesto peršuna na pizzu ide rukolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Isis Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 rukola bila u metrou, bar kad sam bila (a to jeste bilo davno)
renne Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Ma ima redovno na pijacama, lepo uspeva kod nas, ja to gajim u saksiji, raste kao luda.
banatjanin Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 šta je sa PIK Čačkom?niđe čipsa, alka flipsa i oni štapića s alevom paprikom
banatjanin Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 i sta sad? prave eksere na pogonu za cips?jel ima cipsa, da li se pravi ili no more, never more :(
banatjanin Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 aaaaa... oćuuuu... zezate? ne, ne, ne i ne... pa to je bio jedini cips koji sam jeo, istina retko, ali pet u glavu za one marbove przene kartoncice spaljene zacinimaa gricko, faking planetarno najbolji flips, pored smokija... ama sa kojim mozgom? jel to nije moglo da se proda? pa da im jebem.... i njima i srpskoj tranziciji
morgana Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 RIP :oeto im coko smoki, nek nam ostave grickoa
banatjanin Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 G17 flipsama boli me uvo sve i da Dinkic licno secka krompirsamo neka ga proizvode.
ambasador Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Privatizovalo se 2005 od strane kontraverznog Slavise Purica, vlasnika Slap grupe (prehrana, naftini derivati, beton, ovo-ono). Puric pao 2009 i fabrika otisla u radni stecaj. Prosle godine fabrika oduzeta na osnovu zakona o oduzimanju imovine stecene kriminalom, a G17 bacio oko na fabriku i rekao da ce je ponovo podrzaviti. Puric brze bolje iz zatvora preko nekog virtualnog upravnog odbora postavlja za direktora Vladimira Cvijana, naprednog pravnika i golubara, koji pokusava da pokrade sta je preostalo pokrene proizvodnju, ali avaj, bezuspesno. Saga to be continued. Klasicna srpska tranziciono-privatizaciona-lopovska prica sa blagim primesama politicko-kriminalnih spletki. Simple as that.
mirjam Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Imali su i onaj pire u plavoj kesici, mnogo bolji od minut-pirea ...
Recommended Posts