January 7, 201114 yr znao sam dadoći će dan, kada ćeš sam,krenuti putem hipstera, želeći da kao nikad do sad...umesto peršuna na pizzu ide rukolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
January 7, 201114 yr Ma ima redovno na pijacama, lepo uspeva kod nas, ja to gajim u saksiji, raste kao luda.
February 2, 201114 yr i sta sad? prave eksere na pogonu za cips?jel ima cipsa, da li se pravi ili no more, never more :(
February 2, 201114 yr aaaaa... oćuuuu... zezate? ne, ne, ne i ne... pa to je bio jedini cips koji sam jeo, istina retko, ali pet u glavu za one marbove przene kartoncice spaljene zacinimaa gricko, faking planetarno najbolji flips, pored smokija... ama sa kojim mozgom? jel to nije moglo da se proda? pa da im jebem.... i njima i srpskoj tranziciji
February 2, 201114 yr G17 flipsama boli me uvo sve i da Dinkic licno secka krompirsamo neka ga proizvode.
February 2, 201114 yr Privatizovalo se 2005 od strane kontraverznog Slavise Purica, vlasnika Slap grupe (prehrana, naftini derivati, beton, ovo-ono). Puric pao 2009 i fabrika otisla u radni stecaj. Prosle godine fabrika oduzeta na osnovu zakona o oduzimanju imovine stecene kriminalom, a G17 bacio oko na fabriku i rekao da ce je ponovo podrzaviti. Puric brze bolje iz zatvora preko nekog virtualnog upravnog odbora postavlja za direktora Vladimira Cvijana, naprednog pravnika i golubara, koji pokusava da pokrade sta je preostalo pokrene proizvodnju, ali avaj, bezuspesno. Saga to be continued. Klasicna srpska tranziciono-privatizaciona-lopovska prica sa blagim primesama politicko-kriminalnih spletki. Simple as that.