garcia Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 ima li negde u BG-u da se kupi krisp-tanjir za mikrotalasnu?
garcia Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 kreira koricu na hrani u mikrotalasnoj.pice, kolačići, hrskave stvari...obično dolazi uz skuplje modele ali odvojeno nigde nisam video.a kda već pitam, treba mi i drugi deo za mikrotalasnu, onaj prsten sa točkićima:
Аврам Гојић Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Kada ima drenjina na pijaci? Ima li ih sada negde uopste?
расејан Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 a kda već pitam, treba mi i drugi deo za mikrotalasnu, onaj prsten sa točkićima:Пошто су сви округли и имају точкиће, пасоваће било који, само да пречник одговара. Мазни од неког старог.
yolo Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Kada ima drenjina na pijaci? Ima li ih sada negde uopste?pa u jesen vaso, ali ne bas ovu decembarsku:)
3opge Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 kreira koricu na hrani u mikrotalasnoj.pice, kolačići, hrskave stvari...obično dolazi uz skuplje modele ali odvojeno nigde nisam video.a kda već pitam, treba mi i drugi deo za mikrotalasnu, onaj prsten sa točkićima:a jesi joj kupio haljinicu i cipelice?
garcia Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 ne znam da li se računa - stavio sam joj o'zgo milje
tazza Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 zna li neko gde u bgd-u ima da se kupi rukola?ima na pijacama, na po kojoj tezgi (oni koji prodaju fensi voce i povrce), ima u veru...
yolo Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 idi na prvu njivu tamo prema dunavu i naberi korova, to je isto
sherman Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 hvala vam. potrazicupravio sam picu sa prsutom i rukolom. mnogo je dobra.
Matilda Ivancic Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 mene uvek sramota kad to kupujem, po narudzbini, familiji.
yolo Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 o bogo miliprsla je i borchasta je sledece, cherry paradajz u pecenjari lika na zrenjaninskom putu?
Recommended Posts