Jump to content
IGNORED

Torte i kolači

Amelija

Recommended Posts

Posted
renne, a sta bi se desilo kada bih to stavio u silikonske kalupe za projice? ja nikada nisam pravio kolace, nemam ni posudu za to...jel bi to moglo tako?
može. zašto da ne
Posted

hvala!

Posted

Rene jel to sto peces bez jagoda testo , da se malo stvrdne da ne propadnu jagode na dno?

Posted

dakle prvi kolac koji sam u zivotu ispekao!hvala Renne, ziv bio, u zdravlju kuvao!kolaci.jpg

Posted
Rene jel to sto peces bez jagoda testo , da se malo stvrdne da ne propadnu jagode na dno?
Jeste. Ovako ostanu na srediti.Vaso, svaka častПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Posted
Jeste. Ovako ostanu na srediti.Vaso, svaka častПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
A ima i ona fora da se uvaljaju u brašno Send from WC šolja by BVK
Posted
ko vidi rabarbaru bilo gde u srbiji da ima da se kupi, neka javi. kriziram!
e da sam od vas pomoc cekao....img6659f.JPGimg6660h.jpgimg6661mf.jpg
Posted

Gde si našao? Nikad u životu je nisam probao...

Posted
e da sam od vas pomoc cekao....
a sta ti radis s ovim cudom? kolaci, ili? ima toga i ovde, al' ja sam seljo i uvek sam se pitao cemu sluzi.
Posted

krambl. mrtva trka izmedju sljive (one veeeeelike vanila sljive) i rabarbe za krambl.

Posted

ni ja nikada nisam ni video, a kamo li probao (osim na slikama video)

Posted (edited)

Rabarbara moze da se uzgaja kod nas. Pre 7- 8 godina sam nasla seme u poljoprivrednoj apoteci, ali sa m kesicu italijanskog semena negde zaturila, pa eksperiment nije ni pokusan. Koliko se secam jedne godine se poseje a tek druge poraste da moze da se obere. Visegodisnja biljka.

Edited by halloween
Posted (edited)

prodavao je neko u novom sadu. banatjanin je izvestavao o tome. no se ja ne secam da sam video ikada u bgd. mada su me ubedjivali da je bilo da se kupi na zemunskoj pijaci. anyway, krambl od rabarbare pre pecenjaimg6662u.jpgi posle - za now eatingimg6665h.jpgimg6666p.jpg

Edited by gazza1