Jump to content

Torte i kolači

Featured Replies

renne, a sta bi se desilo kada bih to stavio u silikonske kalupe za projice? ja nikada nisam pravio kolace, nemam ni posudu za to...jel bi to moglo tako?
može. zašto da ne
  • Replies 3.9k
  • Views 376.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Probala malo biznis: napravila oko 120 mafina i dve tepsije mince pies za novogodišnji bazar, doduše kod mene u gradu na domaćem terenu. Četiri vrste mafina: banana/čokolada, tlimu/mak/sir, karam

• Moskva šnit     

• Saher za @bubkka in rođendan

Posted Images

hvala!

Rene jel to sto peces bez jagoda testo , da se malo stvrdne da ne propadnu jagode na dno?

dakle prvi kolac koji sam u zivotu ispekao!hvala Renne, ziv bio, u zdravlju kuvao!kolaci.jpg

Rene jel to sto peces bez jagoda testo , da se malo stvrdne da ne propadnu jagode na dno?
Jeste. Ovako ostanu na srediti.Vaso, svaka častПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Jeste. Ovako ostanu na srediti.Vaso, svaka častПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
A ima i ona fora da se uvaljaju u brašno Send from WC šolja by BVK
ko vidi rabarbaru bilo gde u srbiji da ima da se kupi, neka javi. kriziram!
e da sam od vas pomoc cekao....img6659f.JPGimg6660h.jpgimg6661mf.jpg

Gde si našao? Nikad u životu je nisam probao...

LIDL, segedin. jbga...

e da sam od vas pomoc cekao....
a sta ti radis s ovim cudom? kolaci, ili? ima toga i ovde, al' ja sam seljo i uvek sam se pitao cemu sluzi.

Tart!

krambl. mrtva trka izmedju sljive (one veeeeelike vanila sljive) i rabarbe za krambl.

ni ja nikada nisam ni video, a kamo li probao (osim na slikama video)

Rabarbara moze da se uzgaja kod nas. Pre 7- 8 godina sam nasla seme u poljoprivrednoj apoteci, ali sa m kesicu italijanskog semena negde zaturila, pa eksperiment nije ni pokusan. Koliko se secam jedne godine se poseje a tek druge poraste da moze da se obere. Visegodisnja biljka.

Edited by halloween

prodavao je neko u novom sadu. banatjanin je izvestavao o tome. no se ja ne secam da sam video ikada u bgd. mada su me ubedjivali da je bilo da se kupi na zemunskoj pijaci. anyway, krambl od rabarbare pre pecenjaimg6662u.jpgi posle - za now eatingimg6665h.jpgimg6666p.jpg

Edited by gazza1