Frank Pembleton Posted December 22, 2019 Posted December 22, 2019 Što sam napravio tortu o kojoj ovde ne sme da se pričaI to sa pritiskom!Neuništiv si! ... Shiit has hit the fan...
Jumanji Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 Niko ništa ne poslastičari? [emoji20]Odlučila sam da pravim Vasinu tortu, nisam odavno baš.Za Novu sam pravila Tiramisu, medenjake i žute orah štangle.
gospa buba Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 ja sutra poslasticharim za prekosutra onaj kolach sa kilo pavlake i jogurta.sent from bubamoto
mraki Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 Ja mikserom umesio linzere i dao na dalju obradu. Ne svidja mi se mnogo finalni rezultat, masno a ukus tanak. Cini mi se da su u gostima ukusniji. Srećom nema mnogo a mogu i da stoje.
Jumanji Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 Sta to bese @gospa buba ?Kako linceri da ne valjaju? [emoji7]
gospa buba Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 mislim ovaj https://www.coolinarika.com/recept/kristinin-kolac-jogurt-pita/ ali i to zato shto shvatila da posedujem 5 kiselih pavlaka od 400ml sent from bubamoto
mraki Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 (edited) 10 minutes ago, Jumanji said: Kako linceri da ne valjaju? Ma nije tako loše, a i jednostavno je. Samo eto volim nešto punijeg ukusa. Sad sam tek skapirao da su to ustvari fensi vanilice. Edited January 5, 2020 by mraki
ordi Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 ja ću sutra opet da pravim tre leće već sam dve konzerve zaslađenog mleka namenjene za kolač pojela, kupila treću i tužno je gledam
Jumanji Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 @ordi zabraniti da ide u Vero [emoji3] [mention=182]mraki[/mention] mozda ti fale bademi u testu? @gospa buba fala vi [emoji846]
mraki Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 12 minutes ago, Jumanji said: mozda ti fale bademi u testu? nisu išli po ovom receptu, a ni po ostalima koje sam video.
Jumanji Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 Mmmmm, a ovo nar odozgo?Neka mini pie?Sta je ovo, pisite, nemojte da vas moljakamo [emoji4]
triple_nippled Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 nista bez moljakanja tart da se ne baci dugo mi se po frizideru vuce maslac i slatka pavlaka, pa da zgotivim nesto dok se ne pokvari klasicno testo za tart: 150gr brasna, 75gr putera, jedno jaje. ostoji u frizideru sat vremena. ganas: 200gr crne cokolade 70%, 200-ak ml slatke pavlake. umucena slatka pavlaka i nar. nista vise, nista manje. kad se ispekla i ohladila kora, sipao deo ganasa, dodao nar, puno nara. ostatak ganasa poravnao preko, ohladio malo u frizideru. odozgo umucena slatka pavlaka i nar kao dekoracija. piece of cake, a mnogo dobro.
Jumanji Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 Eto, kad zamoljakas, dobijes i recept Hvala! [emoji4]
Recommended Posts