nisam ja Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 Važi druže, sabio si 5 boca vina. Nisi merodavan. Ide mi kuuuum u pečalbu. Kome ću sad kolače mesit. Eto ga do novaka da pečemo sepra. A pre nego ga ispečemo vodimo ga na uzici po fruškoj gori da nam neki joker tartuv nanjuši.
darling Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 (edited) ta nesamlevena zrnca maka za zaprasivanje, to ne znam ni kako bih nazvala, vredjas nas prave opijumske ovisnike. mislim, vidi direktan prenos iz mog fridza, makolada, za kad mi padne mak u krvi, cist mak i mleko, uzima se na kasiku. Edited December 8, 2019 by darling
ordi Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 On 2.6.2019. at 13:08, renne said: Šerbet tri leće hej, rene, aj podeli svoj recept, nameračila sam se da pravim ovih dana
renne Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 Pa nije moj recept.Rekoh Šerbet, kumina manufaktura
Jumanji Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Aoooo vise i peanutbutter, salty caramel, salty chocolate, oreo biscuit i marshmallow. Ne znaju slatkis da naprave bez ovoga. Pihhh
nisam ja Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 jbga ja stavljam šta se meni dopada. ne mogu umesto tebe kad ti voliš nešto drugo.
Jumanji Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Nema moj komentar veze sa tobom, ne znam sto si se nasao prozvanim. Ima samo sa zapadnim trendom, odnosno americkim uticajem, koji mene mnogo nervira i ne propustam priliku da pljucnem.O ukusima naravno, zna se...
kud u maglu Simoviću Posted December 15, 2019 Posted December 15, 2019 savršenstvo od bresketm iz konzerve tu sam za detalje
darling Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 ovo ko testo za londonere jel se obrce il se servira s breskvom dole?
kud u maglu Simoviću Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 (edited) ne, ne obrće se breska ide sfernim delom na gore i onda kad izađe iz rerne liči na kaldrmu sliči testo po prhkosti Edited December 16, 2019 by kud u maglu Simoviću
renne Posted December 22, 2019 Posted December 22, 2019 Što sam napravio tortu o kojoj ovde ne sme da se priča
Recommended Posts