December 7, 20195 yr Važi druže, sabio si 5 boca vina. Nisi merodavan. Ide mi kuuuum u pečalbu. Kome ću sad kolače mesit. Eto ga do novaka da pečemo sepra. A pre nego ga ispečemo vodimo ga na uzici po fruškoj gori da nam neki joker tartuv nanjuši.
December 8, 20195 yr ta nesamlevena zrnca maka za zaprasivanje, to ne znam ni kako bih nazvala, vredjas nas prave opijumske ovisnike. mislim, vidi direktan prenos iz mog fridza, makolada, za kad mi padne mak u krvi, cist mak i mleko, uzima se na kasiku. Edited December 8, 20195 yr by darling
December 8, 20195 yr On 2.6.2019. at 13:08, renne said: Šerbet tri leće hej, rene, aj podeli svoj recept, nameračila sam se da pravim ovih dana
December 9, 20195 yr Aoooo vise i peanutbutter, salty caramel, salty chocolate, oreo biscuit i marshmallow. Ne znaju slatkis da naprave bez ovoga. Pihhh
December 9, 20195 yr jbga ja stavljam šta se meni dopada. ne mogu umesto tebe kad ti voliš nešto drugo.
December 9, 20195 yr Nema moj komentar veze sa tobom, ne znam sto si se nasao prozvanim. Ima samo sa zapadnim trendom, odnosno americkim uticajem, koji mene mnogo nervira i ne propustam priliku da pljucnem.O ukusima naravno, zna se...
December 16, 20195 yr ne, ne obrće se breska ide sfernim delom na gore i onda kad izađe iz rerne liči na kaldrmu sliči testo po prhkosti Edited December 16, 20195 yr by kud u maglu Simoviću