renne Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 Just now, Jumanji said: E pa bas vam hvala pa kopi pejstuješ
I*m with the pilots Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 Ako se zadesite u kuci Jevrema Grujica (trenutno je izlozba Milene Barili do kraja januara), imaju i mali kafe tamo u jednoj od prostorija sa nekoliko stolova, i sluze veoma ukusnu Natalijinu tortu, koja se pravi, kako kazu, po originalnom receptu kraljice Natalije. Parce kosta 200 dinara, caj je 100, kafe nesto vise, imaju i vino. Zaboravila sam da pitam da li se moze doci samo u kafe, ali sumnjam posto je to prakticno jedna soba te kuce pa je vise ideja da je to za posetioce. Ulaz na izlozbu je inace 300 dinara. http://domjevremagrujica.com/
aram Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 1 hour ago, Jumanji said: @byoncé sad ti fali obično e
Jumanji Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 [emoji23][emoji23][emoji23] Izvinjavam se @beyoncé Zasto nije plave boje -.-
renne Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 9 hours ago, Jumanji said: Izvinjavam se @beyoncé Zasto nije plave boje -.- evo opravio sam ti
magnolia Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 On 21.1.2019. at 17:37, dùda said: iiii, šta ima novo oko slatke pavlake za šlag ? ima li gde da se nađe ? i da li je neko pokušavao da umuti onu za kuvanje ? jbt, neverovatno da ove za kuvanje ima kol' ko 'oćeš a ove za šlag ni za leka nameračila se da pravim jednu lepu, laganu voćnu tortu, ali nije to taj ukus ako je od ovih veštaka Na Bajloniju ima u jednoj radnjici, odličnog kvaliteta. Ima i u Metro C&C neka nemačka prava mlečna.
duda Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 34 minutes ago, magnolia said: Na Bajloniju ima u jednoj radnjici, odličnog kvaliteta. Ima i u Metro C&C neka nemačka prava mlečna. fala daj pobliže lokaciju te radnjice ako ti nije problem
Jumanji Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Na Bajloniju ima u jednoj radnjici, odličnog kvaliteta. Ima i u Metro C&C neka nemačka prava mlečna.U Metrou sam trazila bas pred Ng nije bilo mlecne, mada se mozda i prodala. Kako izgleda, da li znas?
renne Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 legende o mlečnoj pavlaci i dalje lebde nad PPP
Jumanji Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 [emoji16] jel vidis kakve poslasticarske muke mucimo... mukice [emoji20]
aram Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 6 hours ago, renne said: legende o mlečnoj pavlaci i dalje lebde nad PPP ćuti, dobro je dok ne krenu o senfu
ljuttko Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 18 hours ago, dùda said: fala daj pobliže lokaciju te radnjice ako ti nije problem ja kupjem tečnu mlečnu pavlaku za šlag na meru u Kruna komerc prodavnicama mlečnih proizvoda kojih ima na svim pijacama. Muti se odlično, neutralnog je mlečnog ukusa, ako dodaš šećer i vanil šećer biće slatka i mirisaće na vanilu :D Ja sa tom pavlakom pravim tortu Pavlovu i skroz mi je ok i potaman , plus je na meru puno jeftinija nego ona PKB za mućenje koje ne znam ima li još .
Jumanji Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 Na vidikovackoj pijaci postoji Kruna komerc, ali ne prodaju mlecnu pavlaku, vec samo one biljne iz uvoza i ubedjuju me jos kako su one zapravo mlecne sa malim udelom biljne masnoce. Tjahh, mene nasli
Recommended Posts