gospa buba Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 nisam ispekla nishta <_< al srecan rodjendan opet :D
Tvrdica Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 Рене, јел колач са јагодама или ми се чини? Нисам никад, увек са вишњама.
Frank Pembleton Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 Sa jagodama. Ovo što smo juče posali na temiGospa bubo!Kolač je proban i zadovoljava ...
gospa buba Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 (edited) Gospa bubo! Kolač je proban i zadovoljava ... upravo metila u rernu. belanca nisu tela da se mute, jagoda mi izgleda da je previshe, pride sam ubedjena da ce sve da potone nemilosrdno al ajde nece momci budu izbirljivi, ionako najavljujem 3 dana pa nishta. darling, da znash da sam totalno masterovala onaj kolach od sira. vishe sira, manje brashna, grozdjice. sledeci put jos dodaem glazuru od bele chokolade i to je kraj. Edited June 3, 2017 by gospa buba
gospa buba Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 ko shto sam i mislila sve popadalo na dno, nema pojma. al ukusan, vezbacemo dalje -_-
Frank Pembleton Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 ko shto sam i mislila sve popadalo na dno, nema pojma. al ukusan, vezbacemo dalje -_-Nije loša fora, da se prvo malo u relni zapekne
darling Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 darling, da znash da sam totalno masterovala onaj kolach od sira. vishe sira, manje brashna, grozdjice. sledeci put jos dodaem glazuru od bele chokolade i to je kraj. deder ne bilo ti mrsko, zapisi ovde mere inzenjerski, nek bude za nas, a nek ostane i za potomke kad za par stotina godina budu otkopavali forum u potrazi za sta su jeli nasi stari, jelovnici prohujalih vremena :D
Recommended Posts