May 8, 20177 yr Tresnje, tresnje i tresnje. Dobro, moze i neka kajsija PS: ne dajte maji dudje na ovaj topić, rasplakaće nam se
May 8, 20177 yr Crvena pomoranža. Kad su one u pitanju, godišnje zalihe mrskog mi stpljenja potrošim da ih pregledam spolja i odaberem one što unutra budu intenzivnije boje. Uspešnost metode je 80%. Mora da ima crveni znak na kori. Ne sme da bude meka kora, tj.nema "lufta" između kore i mesa, nego treba da bude kompaktno, bolje uzeti sitnije nego krupnije, ima blago ispupčeno mesto gde je bila peteljka.
May 9, 20177 yr lubenica,dinja,grozdje. i smokva. ja mogu da godisnje pojedem po 3 komada jagode,trsnje/visnje,kajsije,nijednu breskvu,2 jabuke i 3 mandarine u decembru ali od jula do okrobra da jedem svaki dan na tone i tone nabrojane 4 vrste voca pa kad to prodje opet nista do sledeceg jula...
May 9, 20177 yr Jagode, breskve i kruške. Mojih top 3. Lepo mi jedan barmen rekao da ja imam ukus petogodišnjeg deteta.
May 9, 20177 yr :o nisi morao bas svima da obelodanis da sam ja ustvari keksijev alter ego. @ frenk sveeeeeeeeeeeeeeee!