Simon Posted May 8, 2017 Posted May 8, 2017 Ух данас ми је на памет пао сок од дрењака, бака га је знала одлично направити.
aram Posted May 8, 2017 Posted May 8, 2017 Tresnje, tresnje i tresnje. Dobro, moze i neka kajsija PS: ne dajte maji dudje na ovaj topić, rasplakaće nam se
halloween Posted May 8, 2017 Posted May 8, 2017 Crvena pomoranža. Kad su one u pitanju, godišnje zalihe mrskog mi stpljenja potrošim da ih pregledam spolja i odaberem one što unutra budu intenzivnije boje. Uspešnost metode je 80%. Mora da ima crveni znak na kori. Ne sme da bude meka kora, tj.nema "lufta" između kore i mesa, nego treba da bude kompaktno, bolje uzeti sitnije nego krupnije, ima blago ispupčeno mesto gde je bila peteljka.
ivy Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 lubenica,dinja,grozdje. i smokva. ja mogu da godisnje pojedem po 3 komada jagode,trsnje/visnje,kajsije,nijednu breskvu,2 jabuke i 3 mandarine u decembru ali od jula do okrobra da jedem svaki dan na tone i tone nabrojane 4 vrste voca pa kad to prodje opet nista do sledeceg jula...
MayDay Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 Jagode, breskve i kruške. Mojih top 3. Lepo mi jedan barmen rekao da ja imam ukus petogodišnjeg deteta.
Frank Pembleton Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 murve, mango i divlje jagode. Ih sad murve...Bele ili crne? ;)
nenad Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 :o nisi morao bas svima da obelodanis da sam ja ustvari keksijev alter ego. @ frenk sveeeeeeeeeeeeeeee!
Recommended Posts