Jump to content
IGNORED

NHL


malkin

1 Polllll  

17 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Sta reci za seriju Canucks-Sharks. Imam utisak da se nece sve zavrsiti veceras.
Vigneault muda u procepu. A vec kruzi poll po Vancouveru (Vancouver Sun), sta uraditi sa GM i Head Coach. Mislim, poznavajuci prilike tamo (ipak su spalili pola grada pre 2 godine zbog hokeja), ne bih im bio u kozi ako ispadnu.Pitanje: Sta uciniti sa GM Mike Gillis i Head Coach Alain Vigneault?Fire coach Vigneault: He's had a seven-season run, and the team is in decline. 10.28% • Fire GM Gillis: Coaching not the main problem; poor trades and drafting are. That’s on the general manager. 32.86% • Fire both Vigneault and Gillis: Cleaning house and bringing in a new management team is paramount. 45.99% • Keep both Vigneault and Gillis: They have been the architects of the most successful Canucks team ever, and deserve the opportunity to rebuild. 10.87%
Link to comment
  • Replies 693
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Miljenko

    176

  • Prospero

    75

  • malkin

    72

  • Lrd

    49

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opa, oprasila omladina sa long islanda nabudzene pingvine. Me likey :) Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2

Link to comment

Ne secam se kako je fleury igrao kad je uzeta titula (valjda je i tada branio) ali zadnje 2-3 sezone je bas rupa u playoff-u. Choker. Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2

Link to comment

Znam da je tesko odbraniti sve, ali...Imao je nekoliko odlicnih odbrana na 0-0, ali je treci gol bio stvarno glup.Zavrsis drugu trecinu vodjstvom i imas momentum i u zavrsnom periodu.Ovako nam sledi neizvesna serija.Detroit je one sezone dobijen utakmicama sa malo golova. Zavrsni mec 2-1 u Detroitu.

Edited by Miljenko
Link to comment

Bylsma ako hoce da izbegne blamazu, mora da stavi Vokouna na gol. Gori od Fleury-ja ne moze biti. Nema nista gore od golmana bez samopuzdanja, koji se bukvalno plasi svakog udarca. A Islanders klincima stvarno svaka cast. U ove cetiri utakmice su pokazali da je voljni momenat mozda i znacajniji za krajnji ishod od vestine i znanja.Crosby opet imao scary situaciju sa pakom, ko da ima magnet u zubima, pa privlaci k sebi.Inace, ko god je pobedio Vancouver u plej-ofu u poslednje tri sezone postao je prvak (2011. je logicno naravno). Da li je sad red na Sharkse?

Link to comment

na istoku me jedino nyi interesuje, možda capitalsi (jbg, zaslužio je ovi da igra u finalu, da se ne lažemo).na zapadu ću navijati za sharkse, iz sažaljenja zbog niza odličnih sezona upropašćenih u playoffu :)

Link to comment

ako se opredeljujemo, za mene bi prizeljkivano finale bilo Chicago - Pittsburgh/Boston. Em gotovim svaku od ovih ekipa, em bi sve utakmice pocinjale u "pristojno vreme" za nas, pa bi gledao svaku tekmu.. :)

Link to comment

Sjajan mec ( zapravo, svaki mec gde napucani Pit poduva meni je vrhunski ) i nestvarna raja sa tribina, bukvalno citav mec su maksimalno pratili igru, urlali na svaku sumnjivu i "sumnjivu" situciju...Finale Wash i ko god hoce sa Zapada.

Link to comment

Dovoljno mi je onih par sezona, kada smo bili pri dnu lige. Vec nekoliko godina imamo vrhunski tim, ovaj mi se cini najbolji godinama unazad.Neka startuje Vokoun i nece biti problema. Ocekujem i malo veci respekt sudija na domacem ledu.

Edited by Miljenko
Link to comment
Dovoljno mi je onih par sezona, kada smo bili pri dnu lige. Vec nekoliko godina imamo vrhunski tim, ovaj mi se cini najbolji godinama unazad.Neka startuje Vokoun i nece biti problema. Ocekujem i malo veci respekt sudija na domacem ledu.
+1najbolji od onog tima iz '93, svakako. a tada su osvojili jedini Presidents Trophy, imali, kolko ono beše... četiri valjda igrača sa preko sto poena, i onda izduvali u plejofu od, je li, Ajlandersa.Vokoun će da startuje, potvrđeno je. Sad kako stvari stoje, ne bi me iznenadilo da je ono sinoć bila poslednja Flurijeva utakmica za Pense. Ej, u poslednjih 10 plejof utakmica primio je 40 golova. A u tih 10 spada i ona 5-0 pobeda od pre nedelju dana. Ako Vokoun ne uspe da zasere još gore nego Cvetić, onda ga brate jašeš dok te ima u plejofu.Mene iskreno brine to što, uprkos mom utisku pred plejof, ovaj tim nije prevladao probleme koje imaju između ušiju u plejofu. Ovo bi mogla da bude četvrta uzastopna plejof serija koju gube. I to sa ovakvom ekipom (OK, Tampa od pre par godina bez Krozbija i Malkina i nije baš preterani fail). Kako krene plejof tako počnu da prave budalaštine, da šalju nerezonske east-west pasove, da dopuštaju da im se protivnički agitatori™ uvlače pod kožu, da puštaju u gol pakove koji dolaze od iza gola... umesto da strpljivo igraju Disko Denov sistem koji je, makar kad je ofanziva u pitanju užasno jednostavan. Evo na delu, sinoć: sa crvene linije upucaš pak u protivničku trećinu, samelješ beka na forčeku, iščupaš pak, centriraš, zabiješhttp://www.youtube.com/watch?v=tDj6PnCI6CYZnači može, samo ako imaju pravi pristup. A mislim da će Disko Den morati malo da razmrda napade. Ja bih voleo da vidim Kunic-Malkin-Nil napad: prošle sezone su razvaljivali zajedno, a Malkinu i Nilu baš treba neko kao Kunic na forčeku više nego Iginla. Lako će Krozbi i Dupui da se naviknu na Iginlu. Jokinen trune u četvrtom napadu, neku siću od minuta dobija a igrao je odlično od prve utakmice. Za njega mora da bude mesta na trećem napadu.Kako god, sad se igra na dve pobede i nijedan ishod me ne bi iznenadio nakon što sam odgledao ove prve četiri utakmice. Valjda će Vokoun da bude taj faktor koji je nedostao u prethodnih par sezona. Ipak je on bio all-star golman...
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...