January 1, 20178 yr Znam, ali taj rang, masovna produkcija. Mislim, nije lose, volim da uzmem njihove stangle povremeno, ali je previse slatka. Uzmi lindt neke ukuse kojih nema u srbiji, meni je to bolje.
January 1, 20178 yr Vrlo rado, kad odem u Švajcarsku. Ovu sam dobila na poklon. Edited January 1, 20178 yr by halloween
January 12, 20178 yr meni se vivani ne svidja,nesto mi je zestoka a bila je sa manjim,tipa 85%,kakaa dok mi je lindt i od 99% super
January 12, 20178 yr ajao, ja dobila lindtovu 99% pa to ne može da se jede od gorčine meni se vivani ne svidja,nesto mi je zestoka a bila je sa manjim,tipa 85%,kakaa dok mi je lindt i od 99% super nisam odjednom projela ovu 99, nego postepeno. sad sam u fazi kad mi je lint 90 cokolada za svaki dan. lint 99 sam probala pre par godina i reagovala sam ko duda, bilo mi je nejestivo. ova vivani ide glatko, lepa mi je. a vivani mi je inace omiljena cokolada, keksi mi je otkrio i naucio. i to da vivani, odnosno cokolade a klase koriste jedan tip kakaoa, a lint (b) drugo. to je valjda ta zestina koju osecas. i ne jedem je kad mi se jede slatko, nego kad mi se jede cokolada.
January 16, 20178 yr al' zato lindtova sa solju otkida upravo se sladim Te su bile super dok nisu sa 70 pale na 55 posto kakaa. Sad su mi mnoge Lindtove preslatke :(