Jump to content
IGNORED

Čokolada

Amelija

Recommended Posts

Posted

Thierry Mulhaupt ne probah jos, cekam izvestaj :)

?

Posted

Sacekaj malo jeb'o ga ti, ne mogu da jedem 300g cokolade dnevno. Tj mogu al necu :D

Posted

dobro de, ja samo podsećam :)

• 2 weeks later...
Posted

spfkVPB.jpg

било се мало и у шопингу

Posted

Tema je fantasticna, sladim se samo citajuci :ss1:

Mene zanima, kakav je kvalitet cokolada privatnih marki, kao sto su Premia, Delhaize i Mercator u odnosu na ostale DOMACE cokolade? Isplati li se uopste kupovati npr. Bambi za 100 dinara, kad su Premia cokolade na akciji od 54 dinara npr

Da se razumemo, najvise volim strane cokolade vise klase, ali bas me interesuje koliko su se neki brendovi precenili, samo zbog Imena. :).

Posted

delhaize sa celim lesnicima je najbolja od svih!

Posted

U tim Premia i slicnim proizvodima sitnim slovima pise ko je proizvodjac. To je nesto sto se po drugim prodavnicama nalazi pod imenom proizvodjaca. Neki proizvodi su bolji, a neki losiji od proseka. Za cokolade ne znam.

Posted

Delez čokolade vrlo dobre (belgijska proizvodnja).

Posted

Delez u crnim (tamno braon) kutijama su pravljene u Belgiji i one su ok. 

Za klasu su bolje od onih pakovanih u bele kutije. (neka mi keksi oprosti na laičkoj klasifikaciji  ;) )

• 1 month later...
Posted

Meni je trenutačno ovo hit.

honey_crunch_oglas.jpg

• 2 weeks later...
Posted

iscitah ove teme i keksi krem, i na kraju sam morala da odem do prodavnice da kupim neku cokoladu....uopste niste dijetalni

Posted (edited)

Za pocetak, da pozdravim sve na forumu. Odavno sam registrovan, ali nikako nesto da napisem...

Keksi, sta mi mozes reci o ovim cokoladama sa slike?

Moja pretpostavka (striktno po ukusu) je da je leva čokolada A klasa, a desna B. Pazario sam ih na Korzici.

Inace, Vivani nisam probao dok nisam krenuo da citam tvoje postove, a sada sam odusevljen. Cena im je sasvim korektna za taj kvalitet! Favorit obicna crna od 71%. Isto tako sam se oduševio sa Alnatura proizvodima generalno, a i čokolada sa 70% im je stvarno odlična za 200 dinara.

Najbolje čokolade koje sam probao su mi Amedei 9, Valrhona Manjari i Amedei Porcelana. Tim redosledom. Kremovi ubedljivo Amedei, bela i mlečna takođe ubedljivo Amedei. Bio sam i u njihovoj fabrici i to je zaista sjajno iskustvo! Nije mi bilo dobro posle posete. Potpuno sam bio overload-ovan od čokolade i hiperaktivan :-)))

P.S. I ovaj krem sa slike sam bio pazario na Korzici i to u supermarketu i odlican je zaista!

image.jpg

image.jpg

Edited by Stalker