renne Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Lubo, proveri, trebalo bi da je stigla čokolada :)Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2 Link to comment
henrik larsson Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Sad prvi put probao onu nželje 75%. Opaka. Link to comment
C žeton Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 dobar kakao u Premier radnjama. bile su mi zanimljive neke bombone sa maslinovim uljem i ruzmarinom. ostalo onako. jel probao ko njihove crne cokolade? Link to comment
cmrlj Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 e ja u tom premijeru probala neku kremastu cokoladu red drap, red svetlobraon, bajaderasta, moguce da se zove luks krem ili tako nesto, seku na grame, taj blok koji seku je oblika hmm... tela kome su dve paralelne strane jednakokraki trapezi, a cetiri su pravougaonici od kojih su dva naspramna jednaka, ali ne paralelna, a dva naspramna paralelna, ali ne jednaka (kako li se to zove, zarubljena piramida je najbliza, sve sam zaboravila). u svakom slucaju, to je mnogo dobro, lesnik krem sa cokoladom i puterom napravljeno u mekanu cokoladu, kosta recimo 2800 kilo, probaj, super je. Link to comment
kobni zelaya Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Time se uvek umažem na putu do kuće, dođem a već sam ga pojeo, a šatro kući poneo. Pojeo bih kilo toga samo da mi neko pokloni. Link to comment
cmrlj Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 razumem te u potpunosti, ja cak ni ne volim kremaste cokolade, a istog sam misljenja. Link to comment
kobni zelaya Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 Danas 20. marta, pojeo sam tri čokolade Milka oreo. Moraću da je se klonim ubuduće. Link to comment
eye of the beholder Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 A jel postoji neko objasnjenje zasto su Ferrero cokoladice pojeftinile kod nas? Bueno i Duplo su do pre dve godine, kostale 82,3 / 72,3 dinara, a sada su petnestak dinara jeftinije. I to nisu ni akcije u pitanju, regularna cena. Nije da mi smeta, cak naprotiv, ali eto interesuje me (da ne pune i njih konjskim mesom) :DZato što ih od nedavno ne uvoze Hrvati (Atlantic Brands) nego Srbi (Maxi ili tako neki)Sent from my Sensation using Tapatalk 2 Link to comment
morgana Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 ona crna delhaise za ljesnicima nije losa, mada se ljesnici nekako bolje slazu sa mlijecnom cokoladom. Link to comment
eye of the beholder Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Zato što ih od nedavno ne uvoze Hrvati (Atlantic Brands) nego Srbi (Maxi ili tako neki) ne Maxi nego IMLEK.. e sad IMLEK su kupili (opet) Hrvati tako da ...., nema smisla što je pojeftinilo osim ako IMLEK nije sklopio neki ugovor direktno sa Nemcima, (ono mi vama mleko a vi nama rabat i tako) Link to comment
nbg4ever Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Zar nije Imlek salfordov i dalje? Link to comment
duda Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 simkina crna sa brusnicom izuvanije previše crna, negde je na pola prema mlečnoj, mada nema mleka, piše da je posna Link to comment
Recommended Posts