January 9, 201213 yr Eci, peci , pec...antonbergovi su super, cokolada za velike, tu dete nema sta da trazi. jesi sve prozdro?:)
January 9, 201213 yr antonbergovi su super, cokolada za velike, tu dete nema sta da trazi. jesi sve prozdro?:)Pola...
January 31, 201213 yr ljudi, zna li neko sta je ona velika prodavnica cokoladarija u kralja petra, san marina npr, i zasto tamo nikad nisam video musteriju?
January 31, 201213 yr +1al jednom sam dobila kilo cokolade iz te radnje. to je bilo pre cetiri godine, cenim da su do sad potrosili te pare.
January 31, 201213 yr ja cenim da do sad nisu dopunjavali vitrine.ja nikad, apsolutno nikad nikoga tu nisam videla a prolazim tuda cesto. pre par godina su pravili konkurs za degustatora/ku cokolade, citala da im se prijavilo milion ljudi, sto znaci da jos i zaposljavaju. ne razumem im poslovnu politiku, osim ako ne peru pare.
February 1, 201213 yr u poslednje vreme mi se ne jede cokolada. mislim da sam ozbiljno bolestan :((za trenutak ozdravljenja sam napakovao jedno kilo raznoraznih gadosti u cosak ormara :) )