Jump to content

Čokolada

Featured Replies

Dao sam par evra u Pešti za neku minimalističku verziju da vidim u čemu je hajp, dakle kadaif sa pistaćima preliven čokoladom, žali bože i jednog i drugog. Mislim ok, ima i grđih kombinacija, ali stvarno ne vidim smisao hajpa. 

Žali bože i trećeg sa prvim i drugim :fantom:

Nikad cula. Neverovatno. Gde ja zivim...

1 minute ago, Mel said:

Nikad cula. Neverovatno. Gde ja zivim...

Nisam ni ja, a veliki sam ljubitelj cokolade.

Ocigledno nista ne propustamo :D

Ima tih čokolada i na tezgama na pijacama, a mislim da je 1000 din pakovanje (100g ili manje)

Boze svasta, kakva cena.

8 minutes ago, Ras said:

Ima tih čokolada i na tezgama na pijacama, a mislim da je 1000 din pakovanje (100g ili manje)

Kad rece hiljadu dinara, moja mama nesto prica kako je mnogo skup neki kao labelo stik ali neki drugi brend, za decu, sto sam joj rekla da uzme za moje dete. Ja onako kuliram. A ona prica pa da bas je skupo, samo za labelo i sampon platila sam 2000 din. Ja onako kafa po stolu fazon.

Gde vi ljudi kupujete, sta vi ljudi kupujete :lol:

Nisam rekao da sam kupio tu čokoladu, samo da sam je video na pijaci.

Ni Labelo nisam kupio, dobio sam na poklon.

Inicijalno ludilo 

mj8ij2uix14e1.jpg?width=1080&format=pjpg

Dubai puzic

0c50fu4zde4e1.jpeg

Dubai baklava:

1vm016mfv7ee1.jpeg

Dubai krofne:

Dubai Krapfen aus Wien (Foto: Groissböck)

Razno:

3ab44acc-38f5-4bbb-8873-542ebd29bbb3.jpe

ovo pecivo gore nego po Srbiji, jadno, suvo, izgleda kao puno konzervanasa i laksativa, sasuseno, nikakvo i jos sa odsjajem neke jeftine masti palminog ulja i ulja iz friteze. Kulinarski horor.

I  Napulju, slikano prekjuce

IMG_20250129_192518.jpg

IMG_20250129_192525.jpg

Edited by Milosh76

54 minutes ago, Milosh76 said:

I  Napulju, slikano prekjuce

IMG_20250129_192518.jpg

IMG_20250129_192525.jpg

Kod nas ovih Milki Oreo nema nigde ispod 2 eura i to su na akciji za 2 eura :twak:

• 1 month later...

Dobila sam ovu cokoladu, dosta je fina. I predivno pakovanje pride.

Kad god sam negde naletela na Belgian cokolade (a da nisu u radnji, gde su besmisleno skupe) uzela bih neku i bila bi dobra. 

the-belgian-organic-dark-chocolate-72-co

On 31.1.2025. at 20:24, arheolog1981 said:

Kod nas ovih Milki Oreo nema nigde ispod 2 eura i to su na akciji za 2 eura :twak:

Тотално лудило, није ме мрзело да упоредим. Ове мале идентичне орео иду и до 330 дин у Идеи, што је више него дупло скупље од ових жабарских. Велике од 790 до 920, стварно не знам ко при здравој памети плаћа толико за јебену Милку.