January 31Jan 31 Dao sam par evra u Pešti za neku minimalističku verziju da vidim u čemu je hajp, dakle kadaif sa pistaćima preliven čokoladom, žali bože i jednog i drugog. Mislim ok, ima i grđih kombinacija, ali stvarno ne vidim smisao hajpa.
January 31Jan 31 1 minute ago, Mel said: Nikad cula. Neverovatno. Gde ja zivim... Nisam ni ja, a veliki sam ljubitelj cokolade. Ocigledno nista ne propustamo
January 31Jan 31 Ima tih čokolada i na tezgama na pijacama, a mislim da je 1000 din pakovanje (100g ili manje)
January 31Jan 31 8 minutes ago, Ras said: Ima tih čokolada i na tezgama na pijacama, a mislim da je 1000 din pakovanje (100g ili manje) Kad rece hiljadu dinara, moja mama nesto prica kako je mnogo skup neki kao labelo stik ali neki drugi brend, za decu, sto sam joj rekla da uzme za moje dete. Ja onako kuliram. A ona prica pa da bas je skupo, samo za labelo i sampon platila sam 2000 din. Ja onako kafa po stolu fazon. Gde vi ljudi kupujete, sta vi ljudi kupujete
January 31Jan 31 Nisam rekao da sam kupio tu čokoladu, samo da sam je video na pijaci. Ni Labelo nisam kupio, dobio sam na poklon.
January 31Jan 31 ovo pecivo gore nego po Srbiji, jadno, suvo, izgleda kao puno konzervanasa i laksativa, sasuseno, nikakvo i jos sa odsjajem neke jeftine masti palminog ulja i ulja iz friteze. Kulinarski horor.
January 31Jan 31 54 minutes ago, Milosh76 said: I Napulju, slikano prekjuce Kod nas ovih Milki Oreo nema nigde ispod 2 eura i to su na akciji za 2 eura
March 2Mar 2 Dobila sam ovu cokoladu, dosta je fina. I predivno pakovanje pride. Kad god sam negde naletela na Belgian cokolade (a da nisu u radnji, gde su besmisleno skupe) uzela bih neku i bila bi dobra.
March 2Mar 2 On 31.1.2025. at 20:24, arheolog1981 said: Kod nas ovih Milki Oreo nema nigde ispod 2 eura i to su na akciji za 2 eura Тотално лудило, није ме мрзело да упоредим. Ове мале идентичне орео иду и до 330 дин у Идеи, што је више него дупло скупље од ових жабарских. Велике од 790 до 920, стварно не знам ко при здравој памети плаћа толико за јебену Милку.