November 25, 2024Nov 25 4 hours ago, barfly said: Sviđaju mi se one Delicata čokolade iz Maxija. Moraćete sami da probate da li su stvarno dobre, jer ja imam vrlo niske kriterijume. Za tu cenu su odlicne Meni je omiljena regularna cokolada mlecna od 200gr najlepse zelje.
November 25, 2024Nov 25 Najlepse zelje crna 75g samo 300 dinara. Imali su neku finu crnu sa malinama, vise je ne vidjam.
November 25, 2024Nov 25 12 hours ago, johan nagel said: Узео ову лепотицу, отишла у року од одмах, не умем ни да густирам :( Gde si kupuo, negde kod nas? Mislim da sam probala nekad ovu marku, ne bas i ukus, ali ne znam otkud mi.
November 25, 2024Nov 25 Pa gde bas u DISu od svih radnji . Tamo retko zalazim. Ako naletim, probacu, jer mi se cini da je cokolada bila dobra.
November 30, 2024Nov 30 Danas jedem onu tamnoplavu Delicata čokoladu (Uganda, 80% kakao) i da proste poznavaoci, ovo je čokolada po mom ukusu. Trenutno je, uz par drugih i nešto jeftinija.
December 2, 2024Dec 2 Meni je isto fina ta plava 80% Uganda, ali i ona ljubicasta 85% (bitter & intense pise na njoj). Nesto su promenili pakovanja, a ne samo cene, kako to obicno biva .
December 13, 2024Dec 13 Quote Posljednja kuglica, od 17,1 gram čokolade sa mješavinom marcipana, pistaća i lješnika, proizvedena je 5. decembra, označavajući kraj jedne ere. U fabrici čokolade “Salzburg Schokolade” proizvedena je posljednja Mocart kugla, poznata poslastica koju ne zaobilaze ni naši turisti. Fabrika “Mirabel-Verk” u Gredigu, kod Salcburga, u kojoj se više od jednog veka proizvodio čuveni „Echte Salzburger Mozartkugel”, zatvara se. https://6yka.com/kultura-i-zabava/proizvedena-posjlednja-mocart-kugla/
December 25, 2024Dec 25 Ima li negde da se kupe one veće Toblerone, od 360 grama? Do pre par meseci sam ih viđao, ali u poslednjih mesec dana mrka kapa.
January 31Jan 31 Je li u Srbiji trend sa ovim sranjem od dubai cokolade? Ovde su bukvlano svaki kolac i proizvod napravili u toj izvedbi. https://en.wikipedia.org/wiki/Dubai_chocolate
January 31Jan 31 12 minutes ago, bags said: Je li u Srbiji trend sa ovim sranjem od dubai cokolade? Ma da. Neverovatan marketing. Neko mi reče da su kad se tek pojavila ljudi čekali u redovima da kupe. Meni je preslatka, mojima se dopada. Edited January 31Jan 31 by Boksi