Klara Posted November 24 Posted November 24 Ako ti se ne dopadne, moje ruke će je rado prigrliti. :') 1
barfly Posted November 24 Posted November 24 Žalim slučaj. Čokolada je, pa nema šta da mi se ne dopadne. 1
Shan Jan Posted November 25 Posted November 25 4 hours ago, barfly said: Sviđaju mi se one Delicata čokolade iz Maxija. Moraćete sami da probate da li su stvarno dobre, jer ja imam vrlo niske kriterijume. Za tu cenu su odlicne Meni je omiljena regularna cokolada mlecna od 200gr najlepse zelje. 1
Stela Posted November 25 Posted November 25 Najlepse zelje crna 75g samo 300 dinara. Imali su neku finu crnu sa malinama, vise je ne vidjam. 1
Stela Posted November 25 Posted November 25 12 hours ago, johan nagel said: Узео ову лепотицу, отишла у року од одмах, не умем ни да густирам :( Gde si kupuo, negde kod nas? Mislim da sam probala nekad ovu marku, ne bas i ukus, ali ne znam otkud mi.
Stela Posted November 25 Posted November 25 Pa gde bas u DISu od svih radnji . Tamo retko zalazim. Ako naletim, probacu, jer mi se cini da je cokolada bila dobra.
johan nagel Posted November 25 Posted November 25 Односно супер дис је у питању ако је нека разлика.. 1
Ras Posted Saturday at 19:34 Posted Saturday at 19:34 Danas jedem onu tamnoplavu Delicata čokoladu (Uganda, 80% kakao) i da proste poznavaoci, ovo je čokolada po mom ukusu. Trenutno je, uz par drugih i nešto jeftinija. 1
Stela Posted Monday at 12:29 Posted Monday at 12:29 Meni je isto fina ta plava 80% Uganda, ali i ona ljubicasta 85% (bitter & intense pise na njoj). Nesto su promenili pakovanja, a ne samo cene, kako to obicno biva . 1
Recommended Posts