Klara Posted November 24, 2024 Posted November 24, 2024 Ako ti se ne dopadne, moje ruke će je rado prigrliti. :') 1
barfly Posted November 24, 2024 Posted November 24, 2024 Žalim slučaj. Čokolada je, pa nema šta da mi se ne dopadne. 1
Shan Jan Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 4 hours ago, barfly said: Sviđaju mi se one Delicata čokolade iz Maxija. Moraćete sami da probate da li su stvarno dobre, jer ja imam vrlo niske kriterijume. Za tu cenu su odlicne Meni je omiljena regularna cokolada mlecna od 200gr najlepse zelje. 1
Stela Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 Najlepse zelje crna 75g samo 300 dinara. Imali su neku finu crnu sa malinama, vise je ne vidjam. 1
Stela Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 12 hours ago, johan nagel said: Узео ову лепотицу, отишла у року од одмах, не умем ни да густирам :( Gde si kupuo, negde kod nas? Mislim da sam probala nekad ovu marku, ne bas i ukus, ali ne znam otkud mi.
Stela Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 Pa gde bas u DISu od svih radnji . Tamo retko zalazim. Ako naletim, probacu, jer mi se cini da je cokolada bila dobra.
johan nagel Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 Односно супер дис је у питању ако је нека разлика.. 1
Ras Posted November 30, 2024 Posted November 30, 2024 Danas jedem onu tamnoplavu Delicata čokoladu (Uganda, 80% kakao) i da proste poznavaoci, ovo je čokolada po mom ukusu. Trenutno je, uz par drugih i nešto jeftinija. 1
Stela Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 Meni je isto fina ta plava 80% Uganda, ali i ona ljubicasta 85% (bitter & intense pise na njoj). Nesto su promenili pakovanja, a ne samo cene, kako to obicno biva . 1
Jeremija Posted December 13, 2024 Posted December 13, 2024 Quote Posljednja kuglica, od 17,1 gram čokolade sa mješavinom marcipana, pistaća i lješnika, proizvedena je 5. decembra, označavajući kraj jedne ere. U fabrici čokolade “Salzburg Schokolade” proizvedena je posljednja Mocart kugla, poznata poslastica koju ne zaobilaze ni naši turisti. Fabrika “Mirabel-Verk” u Gredigu, kod Salcburga, u kojoj se više od jednog veka proizvodio čuveni „Echte Salzburger Mozartkugel”, zatvara se. https://6yka.com/kultura-i-zabava/proizvedena-posjlednja-mocart-kugla/
notenoughreasonsforclaire Posted December 25, 2024 Posted December 25, 2024 Ima li negde da se kupe one veće Toblerone, od 360 grama? Do pre par meseci sam ih viđao, ali u poslednjih mesec dana mrka kapa.
Recommended Posts