bags Posted Tuesday at 15:18 Posted Tuesday at 15:18 Ja sam ovde neki dan na akciji uzeo milku 3+3. I dalje je isti ukus pre 10 god i uopste nije losa koliko ljudi pricaju. 1
Eleniko Posted Tuesday at 16:11 Posted Tuesday at 16:11 51 minutes ago, bags said: Ja sam ovde neki dan na akciji uzeo milku 3+3. I dalje je isti ukus pre 10 god i uopste nije losa koliko ljudi pricaju. Kakva te muka naterava da pored svih oriđiđi Lindtova uzimaš Milku....
bags Posted Tuesday at 16:52 Posted Tuesday at 16:52 38 minutes ago, Eleniko said: Kakva te muka naterava da pored svih oriđiđi Lindtova uzimaš Milku.... Lindt mi je uvek bio nekako gorak. NA prethodnom poslu sam imao solidan popust i bio viso nego uporan u isprobavanju ali dzaba. @Milošica Placenik .... 3
Milošica Posted Tuesday at 17:03 Posted Tuesday at 17:03 Trebalo je da klikneš onu strelicu pored IP i da skrinuješ
Mr.Mxyzptlk Posted Tuesday at 17:05 Posted Tuesday at 17:05 uzeo najlepse zelje na popustu 🤣 200gr 300rsd
Eleniko Posted Tuesday at 17:22 Posted Tuesday at 17:22 ma jel ste vi probali ovaj grose perverzion koji je proizveo stark najlepše želje cookies dark zabranio sam gospoji da unosi u objekat u kome boravim
Boksi Posted Tuesday at 18:07 Posted Tuesday at 18:07 Meni je ova omiljena. Djumbira taman koliko treba. A za Milku, probala sam skoro kupljenu na nekom automatu dok se čekalo za tehnički pregled negde u BG-u. 100g, nije ona koja se prodaje po Maxijima i co. Drugačija je. Odlična je. Ne sprži nepce šećer. 1
Shan Jan Posted yesterday at 05:01 Posted yesterday at 05:01 Lindt > Najlepse Zelje > Milka Ova koja se prodaje kod nas je secerna tabla.
Eleniko Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago moja žena u srbiji otkrila čokoladu sa rižom kaže nikad nije to videla u nemačkoj /baš se čudim/ većina su šećerne table, manje više - simka, pionir itd ali dorina sa rižom milijun bodova, mogu jesti sve dok je ima ispred mene 2
Recommended Posts