hansolo Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 Pogresan smajli, na tapatalku izgleda kao smeh ...
Ravanelli Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 Uzo ovo na preporuku i zazalio Te sa velikom koncentracijom kakao def nisu za mene. Ne mogu pred krizu srednjih godina sada da razvijam jos i ukus za kakao. One mercatine u maksiju i pokoja crna, ruska na nisovim pumpama su moja mera
James Marshall Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 Meni je i ova dobra, ali recimo pozitivno iznenađenje mi je ona Heidi od 85%, a zapravo je baš economy class, negdje je oko 170 kinti a dobre crne (Hachez, Lindt i jače klase) su oko 300 pa i jače. A moj favorit u posljednje vrijeme je ona neka ljubičasta "Uganda" ili tako nešto, navodno 88%, ako dobro pamtim, često je nema
I*m with the pilots Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 1 hour ago, Ravanelli said: Uzo ovo na preporuku i zazalio Te sa velikom koncentracijom kakao def nisu za mene. Ne mogu pred krizu srednjih godina sada da razvijam jos i ukus za kakao. One mercatine u maksiju i pokoja crna, ruska na nisovim pumpama su moja mera Uh, ovo ti je neka sa stevijom, to sigurno nije doprinelo ukusu. Probaj Lindt 85 MILD, generalno je sve iz njihove blage serije bas fino. Verovatno si kao i ja, meni je 65 - 75 čist užitak, a za iznad jako zavisi, uglavnom mi budu prejake. Moj muž pak voli najviše te 80 - 85. Mi pored Lindt jedemo najviše Rausch i Hachez.
James Marshall Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 Ova je meni bila pretvrda i malo kartonska, ali nije pregorka, što je najčešća zamjerka
Milošica Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 4 hours ago, James Marshall said: Meni je i ova dobra, ali recimo pozitivno iznenađenje mi je ona Heidi od 85%, a zapravo je baš economy class, negdje je oko 170 kinti a dobre crne (Hachez, Lindt i jače klase) su oko 300 pa i jače. A moj favorit u posljednje vrijeme je ona neka ljubičasta "Uganda" ili tako nešto, navodno 88%, ako dobro pamtim, često je nema Ja ovu svaki drugi dan uzimam.Kida za te pare.
James Marshall Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 1 minute ago, Milošica said: Ja ovu svaki drugi dan uzimam.Kida za te pare. Sve imam osjećaj da nas za nešto lažu, mažu, nemoguće mi da je za te pare tako ukusna i dobra, moguće je da dodaju malo više šećera ili nečega
Milošica Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 9 minutes ago, James Marshall said: Sve imam osjećaj da nas za nešto lažu, mažu, nemoguće mi da je za te pare tako ukusna i dobra, moguće je da dodaju malo više šećera ili nečega Meni je to uvek prva misao
Zverilla Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 dobio reel cokoladu na poklon: http://prodavnicacokolade.com/termek/ruby-cokolada/ + vizuelno prelepa + lep ukus maline u beloj cokoladi - volim da topim cokoladu u ustima, sto je tesko zbog ovih komadica. dobio i crnu sa komadicima kafe, tek tu je nemoguce i neprijatno posto veoma grebu nepca - sama cokolada je ok, ali nije wow i realno ne opravdava tu cenu (koja je verovatno diktirana malim serijama, sto vuce sa sobom skupu distribuciju, marketing, itede) sve u svemu: nadam se da ce proizvodjac preziveti, kupicu je nekome za poklon zbog lepote, ali ne i sebi zbog jela
ToniAdams Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 550 dingera? za te pare odes u belgiju i kupis kilo belgiskih
magnolia Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 (edited) On 23.2.2020. at 7:08, James Marshall said: Meni je i ova dobra, ali recimo pozitivno iznenađenje mi je ona Heidi od 85%, a zapravo je baš economy class, negdje je oko 170 kinti a dobre crne (Hachez, Lindt i jače klase) su oko 300 pa i jače. A moj favorit u posljednje vrijeme je ona neka ljubičasta "Uganda" ili tako nešto, navodno 88%, ako dobro pamtim, često je nema Heidi 85% je meni ranije bila previše šećerasta (znam, nisam normalna). Probam je opet kod mame pre neki dan i zbunim se totalno - ukus skroz OK, gorčina po mojoj meri. Na kraju skontam - promenili su recept! Nova varijanta zaista sadri manje šećera! Na pakovanju piše da slave 25 godina Edited February 24, 2020 by magnolia
magnolia Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 Ali je i dalje Heidi 95% mnogo finija.... Šteta što ne uvozimo :/
James Marshall Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 I meni je 85% donja granica, kad sam u inozemstvu, ganjam onu Lindt od 99%
Recommended Posts