Katikon Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 Bal d’Afrique je bas idealan unisex, al kako im je volja. Mojave Ghost je meni najlepsi i najzanimljiviji, ali je na mojoj kozi groozan (srecom!)
nezvanova Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 je l' i na tvojoj? i na mojoj nije nista posebno, a i ispari za pola sata. dok na kozi moje drugarice je bozanstven, nista tako lepo nisam omirisala u zivotu. ali kao sto kazes, bar smo ustedele 120 eura
darling Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 jedva cekam leto, da nastavimo diskusiju o letnjim haljinama i ponudu aliekspresa sto se mene tice, kupovinu za ovu sezonu sam vec obavila. zivila zara i njen jeftin osnovni pamucni program u crnom!
maheem Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 52 minutes ago, darling said: jedva cekam leto, da nastavimo diskusiju o letnjim haljinama i ponudu aliekspresa sto se mene tice, kupovinu za ovu sezonu sam vec obavila. zivila zara i njen jeftin osnovni pamucni program u crnom! Daj slike
bradilko Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 sa haljinama na sebi sa sve glavom a ne ko @Jeremija
Jumanji Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 jedva cekam leto, da nastavimo diskusiju o letnjim haljinama i ponudu aliekspresa [emoji3] sto se mene tice, kupovinu za ovu sezonu sam vec obavila. zivila zara i njen jeftin osnovni pamucni program u crnom!Jaooo jedva ga cekam, jos malo...nista bez haljina i sandala [emoji41]
darling Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 22 hours ago, maheem said: Daj slike https://www.zara.com/rs/en/dress-with-belt-p00219318.html?v1=8853865&v2=1180405 al ovoj ruzno stoji, velika joj je, slika nije dobra reklama za tu haljinu. inace je pamuk divan, od onih gustih, brusenih, bogatih, sto se retko srece u zari. https://www.zara.com/rs/en/mini-dress-with-ruffles-p05584005.html?v1=10676620&v2=1180405 a ova je bombonica. ne treba nista, ni brus, samo je navuces preko glave i mozes gde oces. eventualno gace 22 hours ago, bradilko said: sa haljinama na sebi sa sve glavom perverznjaku
morgana Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 ovu prvu nisam vidjela u zari. kad si je uzela, svidja mi se?
roksi Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 2 hours ago, darling said: https://www.zara.com/rs/en/dress-with-belt-p00219318.html?v1=8853865&v2=1180405 al ovoj ruzno stoji, velika joj je, slika nije dobra reklama za tu haljinu. inace je pamuk divan, od onih gustih, brusenih, bogatih, sto se retko srece u zari. upravo. a + sto su je uparili sa tim ocajnim sandalama meni je i ova super jednostavna. i sto kazes, samo gace i cao.
darling Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 za vikend sam je kupila u knezu. verovatno je stigla u petak, jer je pre nsam vidjala. ja svoju napunim sobom u gornjem delu, i onda se od struka lepo rastvori u A do kolena, i jos u tom divnom materijalu. super je detalj i taj kais u obliku valjka, primecuje se njegov doprinos. sve u svemu, treba obuci svoj broj i sve ce biti u redu divna je ta, roksi, al ova zarina je posebna jer je iz kategorije jeftino, koliko je dve iljade, 17 eura?!
roksi Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 7 hours ago, darling said: divna je ta, roksi, al ova zarina je posebna jer je iz kategorije jeftino, koliko je dve iljade, 17 eura?! nisam uopste ukapirala o kojoj ceni je rec! auu.. pa to je odlican pazar! jos kad je ukombinujes s patikama ili nekim kul papucama, super : thumbsup : samo nemoj one stiklice s njihove fotke
pbg12345 Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 izvinjavam se sto vam upadam na temu o haljinama ne znam nista osim da je svaka lepa na svoj nacin nego, htedoh da apelujem, zene i svi koji se tako osecate nemojte one ravne sandale, pa jos sa onim kaisevima, ni po koju cenu grdje obuce valjda nema. ne znam u kojoj varijanti ono nekom moze lepo stajati, cak ni na fotografiji plus deluje prilicno neprakticno
Recommended Posts