Jump to content
IGNORED

Letnje haljine

Luka

Recommended Posts

Posted

Bal d’Afrique je bas idealan unisex, al kako im je volja. Mojave Ghost je meni najlepsi i najzanimljiviji, ali je na mojoj kozi groozan (srecom!) 

Posted

je l' i na tvojoj? i na mojoj nije nista posebno, a i ispari za pola sata. dok na kozi moje drugarice je bozanstven, nista tako lepo nisam omirisala u zivotu. 

ali kao sto kazes, bar smo ustedele 120 eura :D

• 2 months later...
Posted

jedva cekam leto, da nastavimo diskusiju o letnjim haljinama i ponudu aliekspresa :D sto se mene tice, kupovinu za ovu sezonu sam vec obavila. zivila zara i njen jeftin osnovni pamucni program u crnom!

Posted
52 minutes ago, darling said:

jedva cekam leto, da nastavimo diskusiju o letnjim haljinama i ponudu aliekspresa :D sto se mene tice, kupovinu za ovu sezonu sam vec obavila. zivila zara i njen jeftin osnovni pamucni program u crnom!

Daj slike

Posted
jedva cekam leto, da nastavimo diskusiju o letnjim haljinama i ponudu aliekspresa [emoji3] sto se mene tice, kupovinu za ovu sezonu sam vec obavila. zivila zara i njen jeftin osnovni pamucni program u crnom!
Jaooo jedva ga cekam, jos malo...nista bez haljina i sandala [emoji41]
Posted
22 hours ago, maheem said:

Daj slike

https://www.zara.com/rs/en/dress-with-belt-p00219318.html?v1=8853865&v2=1180405

al ovoj ruzno stoji, velika joj je, slika nije dobra reklama za tu haljinu. inace je pamuk divan, od onih gustih, brusenih, bogatih, sto se retko srece u zari.

https://www.zara.com/rs/en/mini-dress-with-ruffles-p05584005.html?v1=10676620&v2=1180405

a ova je bombonica. ne treba nista, ni brus, samo je navuces preko glave i mozes gde oces. eventualno gace :D

22 hours ago, bradilko said:

sa haljinama na sebi sa sve glavom :naughty:

perverznjaku :D

Posted

ovu prvu nisam vidjela u zari. kad si je uzela, svidja mi se?

Posted

za vikend sam je kupila u knezu. verovatno je stigla u petak, jer je pre nsam vidjala.

ja svoju napunim sobom u gornjem delu, i onda se od struka lepo rastvori u A do kolena, i jos u tom divnom materijalu. super je detalj i taj kais u obliku valjka, primecuje se njegov doprinos. sve u svemu, treba obuci svoj broj i sve ce biti u redu :D

divna je ta, roksi, al ova zarina je posebna jer je iz kategorije jeftino, koliko je dve iljade, 17 eura?! 

Posted

Vidjela sam je danas, odlicna je, mozda uzmem

Posted
7 hours ago, darling said:

divna je ta, roksi, al ova zarina je posebna jer je iz kategorije jeftino, koliko je dve iljade, 17 eura?! 

:ohmy: nisam uopste ukapirala o kojoj ceni je rec! auu.. pa to je odlican pazar! jos kad je ukombinujes s patikama ili nekim kul papucama, super thumbsup : samo nemoj one stiklice s njihove fotke :D

Posted

izvinjavam se sto vam upadam na temu :fantom:

o haljinama ne znam nista

osim da je svaka lepa na svoj nacin :wub:

nego, htedoh da apelujem, zene i svi koji se tako osecate :D nemojte one ravne sandale, pa jos sa onim kaisevima, ni po koju cenu

grdje obuce valjda nema. ne znam u kojoj varijanti  ono nekom moze lepo stajati, cak ni na fotografiji

plus deluje prilicno neprakticno