darling Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 kad si vec na tom putu, nemoj ni banane, krompir, grozdje ni smokve ja videla dve bele aljine u h&m koji mi se svidjaju. sta mi je s belim ovog leta.
mustang Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 evo jedna iz gap, mnogo prijatna ima i dzepove, moze telefon i kljucevi od kola da stanu
Sara Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 18 minutes ago, darling said: kad si vec na tom putu, nemoj ni banane, krompir, grozdje ni smokve ja videla dve bele aljine u h&m koji mi se svidjaju. sta mi je s belim ovog leta. nista voce, bar 3 nedelje
I*m with the pilots Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 evo jedna iz gap, mnogo prijatna ima i dzepove, moze telefon i kljucevi od kola da stanuDžepovi! Meni oni cesto fale na (Casual) haljinama, mnoge nisam kupila iz tog razloga. Dobra ti je ova
ordi Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 šta fali? slažu se uz sliku iza. baš ti fino aljinče, mustang, i lepo ti stoji.
mustang Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 7 hours ago, Majo said: pa gde sive espadrile uz taj sarenis nisu sive, plave su fala @ordi girl i ja @darling gledam sa dzepovima jer mrzim da nosim tasne ili bilo sta u rukama
mustang Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 htedoh reci umesto darling @I*m with the pilots sorry mama
slepa živana Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 On 28.7.2018. at 17:23, nezvanova said: da, nemamo jos puno da rabimo ovu temu, uskoro ce cizme, šubare i takoto... prošla sam kroz knez pre tri dana, u onom butiku u palati albanija, u izlogu sve lutke u kaputima, piše nova kolekcija... svi su digli ruke od ovog leta.
gospa buba Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 Just now, slepa živana said: prošla sam kroz knez pre tri dana, u onom butiku u palati albanija, u izlogu sve lutke u kaputima, piše nova kolekcija... svi su digli ruke od ovog leta. nije nego moraju da stignu da izloze prolecnu kolekciju u decembru, kuca im satic kapitalistichki
slepa živana Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 3 minutes ago, gospa buba said: nije nego moraju da stignu da izloze prolecnu kolekciju u decembru, kuca im satic kapitalistichki al baš su potrefili u ova tri dana što je zaličilo na pravo leto doduše, ja sam juče prvi put ovog leta izdepilirala noge pa sad vidim da sam se bezveze zaletela
slepa živana Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 22 minutes ago, ToniAdams said: ja reko zivana nosi aljinu nosim rodženi nosim
Recommended Posts