Jump to content
IGNORED

Letnje haljine

Luka

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Frau Gabrijela said:

hvala, aleksija, ali opet nema nikoga u aljini. :D

ako nije pamuk, preskačem.

a što se tiče ovog drugog modnog detalja, prošle jeseni sam kupila sličnu jaknu-đubretarac skoro identičnog kroja i dužine. razlika je u dezenu postave i u dugmadima. kod mene su ona drvena, duguljasta, đubretarska. nije žuta, zgasitija je, najbliže žutom što mogu da podnesem, ali je divna, obožavam je. učinila mi je jesen podnošljivijom. i proleće, kad malo bolje razmislim.

uh, to zvuci odlicno, mislim da znam kako izgleda :) a u pravu si skroz, ja sam par zima nosila crveni djubretarac i to mi je dosta pomoglo u popravljanju raspolozenja i izbegavanju sudaranja sa drugim ljudima tokom dugih meseci magle i smoga u nasoj kotlini.

inace  sam upravo jutros razbila snase jedino veliko ogledalo. iako je bilo nenamerno, nije mala dobit, mogu se prepustiti kalorijskim ekscesima sve dok ne popunim dzak :) + dobro je kao opravdanje/izgovor za neslikanje u haljini.

Posted

Ja bas i ne mogu da zamislim da ovaj dzak dobro stoji, dajte neke slike asap

Posted
50 minutes ago, Frau Gabrijela said:

evo, npr ovakve... trazis pod baggy dress 

ili ovakve :D (mada su ove nase kineske najslicnije onima sa aliekspresa

rBVaJFkqx_6AVu-uAAWhB988OD8468.jpg

Posted

Haljine su samo na slikama. na ulicama ionako nema ničeg drugog do teksas šortsića. 

Posted

hvala, nezvanova :).

lepe su.

Posted (edited)
9 hours ago, Frau Gabrijela said:

eo biljane srbljanovic u aljini od pamuka kojom je zapocela ovo krejzilo :D

obmotala se krparom da pokaze da moze i tako da se nosi za one koji su iz strukovnih udruzenja, trpi i kaiseve. nije lose ni kad se dzepovi s boka otfuraju na ledja, pa napred ispadne uska, a pozadi je koncentrisana sva drama velike kolicine materijala. bilja, kao velika majstorica liftnog selfija, slikala se odogzo, pa izgleda da je haljina dugacka, ali nije, mada to dosta zavisi i od visine svake biljane srbljanovic ponaosob :D

2cdg4fm.jpg50if47.jpg

nezvanova, kako si uspela da nadjes ovaj ombre za sebe? :D sledeci klik od tvoga je ova za mene, al brojevi od xl do 5 xl. ko naleti na manju onlajn, i jeftiniju!, molim dojavite, sad sam se napalila :D

ah, da ne zaboravim kad navale muskarci od ukusa, ovo su papuce s kojima najradije nosim bele sportske carape i tako izadjem na ulicu, hodam medju ljudima :D

nezvanova, kako si uspela da na celom aliekspersu nadje divne haljine? vidi ovu crvenu s kratkim rukavima, the raw! :)

https://www.aliexpress.com/item/2017-ZANZEA-Womens-Crewneck-3-4-Batwing-Sleeve-Baggy-Maxi-Long-Shirt-Dress-Casual-Party-Kaftan/32818726691.html?spm=2114.10010108.1000014.3.79398c31ll7S8N&gps-id=pcDetailBottomMoreOtherSeller&scm=1007.13338.106568.000000000000000&scm_id=1007.13338.106568.000000000000000&scm-url=1007.13338.106568.000000000000000&pvid=72b9217e-a933-4610-a6fd-a08c6672df5a

Edited by darling
Posted

Ja jednom naručila slično nešto sa AE i nije mi bilo ni za duks. Na slici išla haljina do kolena, meni bila do karlice. Nije skupo, može se rizikovati, ali mislim da je sigurnije ići sa ovim haljinicama od pamuka. 

Moram malo više da se angažujem oko gledanja tih haljina. :D

Posted (edited)

ima super stvari na aliju. obavezno pogledaj tabelu s velicinama, xl tezi ka l-u a s cesto ka -

edit, pa da, evo i mejdej kaze isto. imam super krojenu ali kosulju u koju ne mogu da udjem. 

Edited by morgana
Posted

ma to je samo moj entuzijazam dok ovako klik klik uz kafu, a mrzelo bi me da ustanem da potrazim karticu, pa gde su mi naocare, plus bih dobila nervni slom u onlajn kupovini. ovo samo gledam kako dobro izgleda na slikama, a ako je nesto stvarno lepo, prvo ce se pojaviti kod gospodje od ukusa koja drzi tezgu na kalenicu. 

i ta haljina kapuljaca sto mi deluje divno, kad pogledas izbliza, vec deluje ucebano, tacno zamisljam kako bih iskrila da je nosim sa grilonkama :D

jedna moja drugarica je pre par meseci obnavljala sajnfelda, i inspirisana serijom odlucila da se s jeseni fura na ilejn benes, otisla na ali, kupila dve somotske haljine na cvece i geomterijske oblike, one sto ilejn nosi na bele sokne, i ova moja ce. stigle joj, haljine joj stoje ko salivene. i krenem ja sama u ali, posle par minuta sam izgubila volju, nista nisam videla. pitam nju kako si nasla te haljine koje si htela, kaze ona nisam ni trazila, same su mi se pojavile. meni se nije pojavilo nista, pa sam kapirala da magija aliekspresa ne radi na meni. al onda je naisla nezvanova sa linkom :)

Posted

ovo poslednje darlingino je strava! i čizme isto!

ko zna koliko puta sam bukmarkovala gomilu haljina na aliekspresu (hm, sad kad vratim film, sve takve vrećaste) i posle me mrzelo da realizujem + nikad nisam sigurna šta se dobije u odnosu na sliku

videvši nezvanovin prilog setila sam se da imam jednu lanenu ombre (plavo-belu) vreću iz attrattiva. prvi put kad sam je obukla rekli su mi da izgledam ko oblak

sad ću da je izvučem, hoću da budem u trendu

Posted
8 hours ago, nisam ja said:

Haljine su samo na slikama. na ulicama ionako nema ničeg drugog do teksas šortsića. 

Gledo sam na TV kod Ruške  prof. dr Jovana Marića koji je i to stručno nešto objašnjavo.

Kao čak i u odnosu na mini suknje kod ovih sad šorceva se još bolje sve to vidi tako nešto.

Ove vrećaste su kul, mogu da budu i elegantne i ozbiljne i otkačane, kako ih već kombinuješ sa obućom  i điđibiđi detaljima. Nisam samo mogo percipirati na vešalici jeltoto a bogami ni na Bilji nije dobar utisak. Njoj nije stajala ni ona ženstvena varijanta iz ambasadorskih dana, skroz pogrešan fazon a mogu je zamisliti šik u nečem skroz drugačijem.