darling Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 (edited) sindza je tkanina sezone. u zari 80 posto kosulja, hajlina, pantalona, svega - poliester.sto mi se svidja ova iz komptonakotonijerahttp://www.comptoird...ref-omiere.htmlbez kaisa, naravno. pamuk sto posto. Edited March 20, 2013 by darling
gagorder Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 (edited) sindza je tkanina sezone. u zari 80 posto kosulja, hajlina, pantalona, svega - poliester.uf, ja cu da zaobidjem taj trend ukuvavanja u plastici.edit dobra je ova haljinica na slici! Edited March 20, 2013 by gagorder
Aleksija Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 dobih jutros na mejl info o ovome. prodaju haljine, do deset soma koliko vidim. ima lepih, jedino me nervira sto su uglavnom neke mesavine sa poliesterom:www.kumt.rs e, vrlo su zanimljive (meni bi bas leglo nesto pout ove michelle, recimo)i ja sam se danas zapanjila koliko ima poliestera po radnjama, za ne bas male pare. ja bih dobila cesanje od same pomisli na tako nesto, po ovoj vrucini koja vec krece.
ToniAdams Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 meni bi bas leglo nesto pout ove michelle, recimojest malo mrsava, al ja sam malo debeo, pa stavljam+1
Aleksija Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 jest malo mrsava, al ja sam malo debeo, pa stavljammichelle ni ne sluti kakva je sreca u zivotu ceka -_-
cmrlj Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 (edited) nisu letnje, nego za trudnjace, meni zanimljive. samo, nedostaju procepi za rastuce sise, to mora da se popravi. a zgodan je patent i za pivopije. Edited March 23, 2013 by cmrlj
nezvanova Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 evo jos malo predloga za morganu, ukoliko mama vec nije prionula na posao :-) obe varijante su u fazonu te korsove haljine - prvo rolan mure, cije su haljine bas onako ''krojacke'', savrseno sasivene, savrsenog kroja i rekla bih materijala, a drugo su zanimljive haljine rejcel roj. cini mi se da se i u jednom i u drugom slucaju mogu dobro ''skinuti'' krojevi, pregledni su sajtovi i fotke modela mogu da se uvecaju...
morgana Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 (edited) hvala ti, super je! :)svasta mi se svidja ovdje, i haljine a i nehaljine, topovi recimonpr ovi modeli:su bas odlicni i mislim da se mogu sasiti.kilijana mi je poslala nacrt i objasnjenje kako da krojim onu haljinu :) Edited March 25, 2013 by morgana
nezvanova Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 e, pa onda nemas brige, svaka cast kilijani. ona haljina je sjajna, a ako imas i kroj, onda bolje da ne eksperimentises sa ovim mojim predlozima. to i jeste u slicnom fazonu. a ovog mog murea mora da je nosila robin rajt u house of cards, rekla bih da su to bile bas njegove 'aljinice.
morgana Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 (edited) ma ja cu da eksperimentisem i sa tvojim prijedlozima, odlicna su oba sajta, svasta ima! :) haljina ionako nikad dosta za ljetoi ovo mi se jako svidja:tophaljinamaterijali izgledaju savrseno za one krojeve Edited March 25, 2013 by morgana
Aleksija Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 i ovo mi se jako svidja:haljina prodato, ovu sijem :)
morgana Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 (edited) :)i ova je odlicnaa robin rajt je jedan od najbolje obucenih filmskih i tv likova u posljednje vrijeme Edited March 25, 2013 by morgana
Recommended Posts