Jump to content

Letnje haljine

Featured Replies

2 hours ago, Midgeta said:

Imam devet kombinezona u rotaciji i gledam i deseti da nadjem, ja sam debil :lol:

Fali ti jedan leopard dezen. :rolleyes:

22 hours ago, Stela said:

@Midgeta mislio je Massimo i na tebe, ima kombinezona :).

Koliko covek nauci na ovom forumu, upravo spoznah da nije u pitanju ita brend, niti ime dizajnera :D.

Ovo je najfensi radnja u Barseloni u Paseo de Gracia. Lepota.

Ima i outleta na manje popularnim lokacijama :D

IMG_20240504_091428.jpg

• 2 weeks later...

Treba mi savet gde da tražim belu haljinu.

Idem na rođendan i krštenje sestrića koje obožavam, i rešila sam da se autfitujem kao vila Ravijojla. Kosa uvojci, venčić na glavi, a aljina da bude dugačka. Može i neka pastelno roze, pa šarena. 

Mora da bude koliko toliko komotna, jer ja sam bigger than others. S druge strane, pošto sam na najavu da ću nositi belu haljinu dobila savet da "zategnem stomak nečim" tokom ceremonije, rešila sam da proširim dijapazon, tako da dolaze u obzir i uzane haljine, koje ističu stomak. Samo je važno da mogu da uđem, da je na bretele, da je dugačka i da nije beslovesno skupa. 

Hvala unapred 🙏

7 hours ago, Midgeta said:

@dùda

Ima li nade?

Ima,haha 😂.

Kupila bež pantalone od neke neobične kombinacije viskoze i lana.dosta su klasične, kao neke blage zvoncare. I kupila svilenu košulju ovu

IMG_20240513_223528.jpg.0f48c79e56c74e5503a40c4da64e16ca.jpg

E sad, ne verujem da ću je ovako vezivati.

Na prvu svadbu (jun)  ću obući te bež pantalone sa jednom divnom svilenom bluzicom bez rukava i tanki, pretanki svileno-laneni bež kardigan.

Na drugu svadbu (jul) ću obući tu gore košulju sa ili istim bež pantalonama ili uz teget tanke zvoncare 

Edited by dùda

1 hour ago, Svemir Zeka said:

Treba mi savet gde da tražim belu haljinu.

Idem na rođendan i krštenje sestrića koje obožavam, i rešila sam da se autfitujem kao vila Ravijojla. Kosa uvojci, venčić na glavi, a aljina da bude dugačka. Može i neka pastelno roze, pa šarena. 

Mora da bude koliko toliko komotna, jer ja sam bigger than others. S druge strane, pošto sam na najavu da ću nositi belu haljinu dobila savet da "zategnem stomak nečim" tokom ceremonije, rešila sam da proširim dijapazon, tako da dolaze u obzir i uzane haljine, koje ističu stomak. Samo je važno da mogu da uđem, da je na bretele, da je dugačka i da nije beslovesno skupa. 

Hvala unapred 🙏

Ne znam sta si zamislila, vilo :)

IMG_20240513_230111.jpg

1 minute ago, Sandradjer said:

Ne znam sta si zamislila, vilo :)

IMG_20240513_230111.jpg

Gde?? Mogla bi još za mrvu duža. U stvari, još još duža.

I da, danas opet stigla na planinu, kad se vratim u BG, slikaću vam kombinacije :).

Zaboravih da kažem, imam uz ovu košulju predivan svileni šal (Salvatore Ferragamo ),pravi od te košulje mnogo bolju priču.

A košulju i pantalone sam pazarila u m. Dutti

Edited by dùda

21 minutes ago, Svemir Zeka said:

Gde?? Mogla bi još za mrvu duža. U stvari, još još duža.

Massimo dutti ali je stara kolekcija. Sad nesto ne pronalazim lepe bele. Stavila sam samo da vidim sta ti se svidja.

Imas u Zari puno belih skroz dugih haljina i ima nekoliko vilinskih

IMG_20240513_232103.jpg

Edited by Sandradjer

11 minutes ago, dùda said:

I da, danas opet stigla na planinu, kad se vratim u BG, slikaću vam kombinacije :).

Zaboravih da kažem, imam uz ovu košulju predivan svileni šal (Salvatore Ferragamo ),pravi od te košulje mnogo bolju priču.

A košulju i pantalone sam pazarila u m. Dutti

Super je kosulja. Glasam za bez pantalone uz nju 

Kad smo kod belog, ja volim leti ove ležerne:

Screenshot-from-2024-02-26-21-01-31.png

A ovakva je moja MD haljina, koju sam našla u Azelu za smešne pare:

20230824-193155.jpg

20240310-204127.jpg

Za @Svemir Zeka

Neki dan sam bila u m. Dutti, nisam htela haljinu pa nisam obraćala pažnju detaljno, ali mislim da ima belih lanenih haljina.

On 4. 5. 2024. at 9:19, Sandradjer said:

Ovo je najfensi radnja u Barseloni u Paseo de Gracia. Lepota.

Ima i outleta na manje popularnim lokacijama :D

IMG_20240504_091428.jpg

Gledam zadnjih 10 strana haljina i ova zgrada je jedino sto mi se svidelo :lolol:

8 hours ago, dùda said:

Ima,haha 😂.

Kupila bež pantalone od neke neobične kombinacije viskoze i lana.dosta su klasične, kao neke blage zvoncare. I kupila svilenu košulju ovu

IMG_20240513_223528.jpg.0f48c79e56c74e5503a40c4da64e16ca.jpg

E sad, ne verujem da ću je ovako vezivati.

Na prvu svadbu (jun)  ću obući te bež pantalone sa jednom divnom svilenom bluzicom bez rukava i tanki, pretanki svileno-laneni bež kardigan.

Na drugu svadbu (jul) ću obući tu gore košulju sa ili istim bež pantalonama ili uz teget tanke zvoncare 

Respect. ti se spremash na vreme, a ne kao ja koja vuchem dete po celom Beogradu dva dana pred let da shopinguje sa mamom jer poznato je mala deca to obozavaju.