Midžeta Posted May 3 Posted May 3 Imam devet kombinezona u rotaciji i gledam i deseti da nadjem, ja sam debil 1 3
Mil@n Posted May 3 Posted May 3 2 hours ago, Midgeta said: Imam devet kombinezona u rotaciji i gledam i deseti da nadjem, ja sam debil Fali ti jedan leopard dezen. 1
Sandradjer Posted May 4 Posted May 4 22 hours ago, Stela said: @Midgeta mislio je Massimo i na tebe, ima kombinezona . Koliko covek nauci na ovom forumu, upravo spoznah da nije u pitanju ita brend, niti ime dizajnera . Ovo je najfensi radnja u Barseloni u Paseo de Gracia. Lepota. Ima i outleta na manje popularnim lokacijama 4
Svemir Zeka Posted May 13 Posted May 13 Treba mi savet gde da tražim belu haljinu. Idem na rođendan i krštenje sestrića koje obožavam, i rešila sam da se autfitujem kao vila Ravijojla. Kosa uvojci, venčić na glavi, a aljina da bude dugačka. Može i neka pastelno roze, pa šarena. Mora da bude koliko toliko komotna, jer ja sam bigger than others. S druge strane, pošto sam na najavu da ću nositi belu haljinu dobila savet da "zategnem stomak nečim" tokom ceremonije, rešila sam da proširim dijapazon, tako da dolaze u obzir i uzane haljine, koje ističu stomak. Samo je važno da mogu da uđem, da je na bretele, da je dugačka i da nije beslovesno skupa. Hvala unapred 🙏
duda Posted May 13 Posted May 13 (edited) 7 hours ago, Midgeta said: @dùda Ima li nade? Ima,haha 😂. Kupila bež pantalone od neke neobične kombinacije viskoze i lana.dosta su klasične, kao neke blage zvoncare. I kupila svilenu košulju ovu E sad, ne verujem da ću je ovako vezivati. Na prvu svadbu (jun) ću obući te bež pantalone sa jednom divnom svilenom bluzicom bez rukava i tanki, pretanki svileno-laneni bež kardigan. Na drugu svadbu (jul) ću obući tu gore košulju sa ili istim bež pantalonama ili uz teget tanke zvoncare Edited May 13 by dùda 5
Sandradjer Posted May 13 Posted May 13 1 hour ago, Svemir Zeka said: Treba mi savet gde da tražim belu haljinu. Idem na rođendan i krštenje sestrića koje obožavam, i rešila sam da se autfitujem kao vila Ravijojla. Kosa uvojci, venčić na glavi, a aljina da bude dugačka. Može i neka pastelno roze, pa šarena. Mora da bude koliko toliko komotna, jer ja sam bigger than others. S druge strane, pošto sam na najavu da ću nositi belu haljinu dobila savet da "zategnem stomak nečim" tokom ceremonije, rešila sam da proširim dijapazon, tako da dolaze u obzir i uzane haljine, koje ističu stomak. Samo je važno da mogu da uđem, da je na bretele, da je dugačka i da nije beslovesno skupa. Hvala unapred 🙏 Ne znam sta si zamislila, vilo 1
Svemir Zeka Posted May 13 Posted May 13 1 minute ago, Sandradjer said: Ne znam sta si zamislila, vilo Gde?? Mogla bi još za mrvu duža. U stvari, još još duža.
duda Posted May 13 Posted May 13 (edited) I da, danas opet stigla na planinu, kad se vratim u BG, slikaću vam kombinacije . Zaboravih da kažem, imam uz ovu košulju predivan svileni šal (Salvatore Ferragamo ),pravi od te košulje mnogo bolju priču. A košulju i pantalone sam pazarila u m. Dutti Edited May 13 by dùda 2
Sandradjer Posted May 13 Posted May 13 (edited) 21 minutes ago, Svemir Zeka said: Gde?? Mogla bi još za mrvu duža. U stvari, još još duža. Massimo dutti ali je stara kolekcija. Sad nesto ne pronalazim lepe bele. Stavila sam samo da vidim sta ti se svidja. Imas u Zari puno belih skroz dugih haljina i ima nekoliko vilinskih Edited May 13 by Sandradjer 1
Sandradjer Posted May 13 Posted May 13 11 minutes ago, dùda said: I da, danas opet stigla na planinu, kad se vratim u BG, slikaću vam kombinacije . Zaboravih da kažem, imam uz ovu košulju predivan svileni šal (Salvatore Ferragamo ),pravi od te košulje mnogo bolju priču. A košulju i pantalone sam pazarila u m. Dutti Super je kosulja. Glasam za bez pantalone uz nju 1
Lena Posted May 13 Posted May 13 Kad smo kod belog, ja volim leti ove ležerne: A ovakva je moja MD haljina, koju sam našla u Azelu za smešne pare: 1 5
duda Posted May 14 Posted May 14 Za @Svemir Zeka Neki dan sam bila u m. Dutti, nisam htela haljinu pa nisam obraćala pažnju detaljno, ali mislim da ima belih lanenih haljina. 1
Shan Jan Posted May 14 Posted May 14 On 4. 5. 2024. at 9:19, Sandradjer said: Ovo je najfensi radnja u Barseloni u Paseo de Gracia. Lepota. Ima i outleta na manje popularnim lokacijama Gledam zadnjih 10 strana haljina i ova zgrada je jedino sto mi se svidelo 2
Mel Posted May 14 Posted May 14 8 hours ago, dùda said: Ima,haha 😂. Kupila bež pantalone od neke neobične kombinacije viskoze i lana.dosta su klasične, kao neke blage zvoncare. I kupila svilenu košulju ovu E sad, ne verujem da ću je ovako vezivati. Na prvu svadbu (jun) ću obući te bež pantalone sa jednom divnom svilenom bluzicom bez rukava i tanki, pretanki svileno-laneni bež kardigan. Na drugu svadbu (jul) ću obući tu gore košulju sa ili istim bež pantalonama ili uz teget tanke zvoncare Respect. ti se spremash na vreme, a ne kao ja koja vuchem dete po celom Beogradu dva dana pred let da shopinguje sa mamom jer poznato je mala deca to obozavaju. 1
Recommended Posts