May 3, 20241 yr A ovo mi je mnogo lepo, uzivo jos bolje. Isto kod madjara sam videla, ali izgleda ima kod nas
May 3, 20241 yr 7 minutes ago, Sandradjer said: Videh kod madjara uzivo. Lep materijal i nije haljina nego suknja super je ovo massimo? edit, meni je massimo govoreci o stilu mnogo prihvatljiviji od weekend max mare, a iskljucujuci kapute (gdje w mm sije md za tri duzine u pogledu materijala i obrade) i tkanine su dobre. ovo je dakako filozofski post, netaknut iskustvom kupovine u w mm Edited May 3, 20241 yr by morgana
May 3, 20241 yr 2 minutes ago, morgana said: evo jedne od sigurno 10 haljina iz nove kolekcije koje bih rado posjedovala Videla sam ih. Ima ih puno, razne boje i materijali. Videh i jednu belu majicu kao gornji deo ove haljine od ovog guzvavog materijala
May 3, 20241 yr 6 minutes ago, morgana said: moracu da odem da pogledam kolekciju uzivo Meni je ostao niski start kad krenu snizenja, uvek se.predjem
May 3, 20241 yr 2 minutes ago, Sandradjer said: Meni je ostao niski start kad krenu snizenja, uvek se.predjem sad ide isprobavanje, a kupovina naravno na snizenju. probam unaprijed da mogu da pokupim sa sajta. tj ako bude para, insalah.
May 3, 20241 yr Ima lepih haljina, ali cene . Nadam se da daju 50%, kad vec budu ta snizenja, pretpostavljam u junu..i to govorim o ovim haljinama sto sada kostaju do 100e. Inace je super ova sto je morgana postavila, model i materijal, boja za leto taman. Sad gledam neke da imaju makar do ramena tkaninu, da mogu i na posao da nosim. V ne volim, osim na ledjima, pa i te dok izbegnem, ne ostaje mnogo, sto je dobro. A kupicu nijednu ako ne daju posten popust . Ova mi je super, to sam ja . Ova takodje moze i za posao. Predivan materijal. Lepa, neobicna, ali nije za pescani sat gradju, treba probati. Ne volim ovu boju, ali model je vrh.
May 3, 20241 yr sve su vrh, bas razmisljam gdje bih nosila ovu posljednju - nigdje, nemam gdje ali divna je snizenje ce u junu biti do 30%, a pred kraj, u julu, neke ce dobaciti i do 50% ali nece sve Edited May 3, 20241 yr by morgana
May 3, 20241 yr @Midgeta mislio je Massimo i na tebe, ima kombinezona . Koliko covek nauci na ovom forumu, upravo spoznah da nije u pitanju ita brend, niti ime dizajnera .
May 3, 20241 yr 3 minutes ago, Stela said: @Midgeta mislio je Massimo i na tebe, ima kombinezona . Koliko covek nauci na ovom forumu, upravo spoznah da nije u pitanju ita brend, niti ime dizajnera . Videla sam, i red je bio da i na mene misli Hahahahhahahaha ovde se svasta nauci, posebno na ove ženske teme, realno šijemo ana.rs plus nismo njanjave klošarke Edited May 3, 20241 yr by Midgeta
May 3, 20241 yr 1 hour ago, Sandradjer said: Moze za sve Jeste, nego sve kao gledam da mi bude nosivo i na posao. Mada kupujem i haljine na bretele, pa nosim van kancelarije . Srecom te nemam dres kod (osim sortseva, bretela i tako tih momenata), nego lepo mogu da nosim farmerke i patike, leti mogu sandale...to je smor da treba da se ukalupis. I besmisao. Jedno je obuci se pristojno, sve ostalo, neka nosi ko sta voli.