Sandradjer Posted May 3 Posted May 3 A ovo mi je mnogo lepo, uzivo jos bolje. Isto kod madjara sam videla, ali izgleda ima kod nas
morgana Posted May 3 Posted May 3 (edited) 7 minutes ago, Sandradjer said: Videh kod madjara uzivo. Lep materijal i nije haljina nego suknja super je ovo massimo? edit, meni je massimo govoreci o stilu mnogo prihvatljiviji od weekend max mare, a iskljucujuci kapute (gdje w mm sije md za tri duzine u pogledu materijala i obrade) i tkanine su dobre. ovo je dakako filozofski post, netaknut iskustvom kupovine u w mm Edited May 3 by morgana 1
Sandradjer Posted May 3 Posted May 3 1 minute ago, morgana said: super je ovo massimo? Da, da massimo 1
morgana Posted May 3 Posted May 3 evo jedne od sigurno 10 haljina iz nove kolekcije koje bih rado posjedovala 1 1
Sandradjer Posted May 3 Posted May 3 2 minutes ago, morgana said: evo jedne od sigurno 10 haljina iz nove kolekcije koje bih rado posjedovala Videla sam ih. Ima ih puno, razne boje i materijali. Videh i jednu belu majicu kao gornji deo ove haljine od ovog guzvavog materijala 1 1
Sandradjer Posted May 3 Posted May 3 6 minutes ago, morgana said: moracu da odem da pogledam kolekciju uzivo Meni je ostao niski start kad krenu snizenja, uvek se.predjem
morgana Posted May 3 Posted May 3 2 minutes ago, Sandradjer said: Meni je ostao niski start kad krenu snizenja, uvek se.predjem sad ide isprobavanje, a kupovina naravno na snizenju. probam unaprijed da mogu da pokupim sa sajta. tj ako bude para, insalah. 1
Stela Posted May 3 Posted May 3 Ima lepih haljina, ali cene . Nadam se da daju 50%, kad vec budu ta snizenja, pretpostavljam u junu..i to govorim o ovim haljinama sto sada kostaju do 100e. Inace je super ova sto je morgana postavila, model i materijal, boja za leto taman. Sad gledam neke da imaju makar do ramena tkaninu, da mogu i na posao da nosim. V ne volim, osim na ledjima, pa i te dok izbegnem, ne ostaje mnogo, sto je dobro. A kupicu nijednu ako ne daju posten popust . Ova mi je super, to sam ja . Ova takodje moze i za posao. Predivan materijal. Lepa, neobicna, ali nije za pescani sat gradju, treba probati. Ne volim ovu boju, ali model je vrh. 2 3
morgana Posted May 3 Posted May 3 (edited) sve su vrh, bas razmisljam gdje bih nosila ovu posljednju - nigdje, nemam gdje ali divna je snizenje ce u junu biti do 30%, a pred kraj, u julu, neke ce dobaciti i do 50% ali nece sve Edited May 3 by morgana 1 1
Sandradjer Posted May 3 Posted May 3 7 minutes ago, Stela said: Ova takodje moze i za posao. Moze za sve 1
Stela Posted May 3 Posted May 3 @Midgeta mislio je Massimo i na tebe, ima kombinezona . Koliko covek nauci na ovom forumu, upravo spoznah da nije u pitanju ita brend, niti ime dizajnera .
Midžeta Posted May 3 Posted May 3 (edited) 3 minutes ago, Stela said: @Midgeta mislio je Massimo i na tebe, ima kombinezona . Koliko covek nauci na ovom forumu, upravo spoznah da nije u pitanju ita brend, niti ime dizajnera . Videla sam, i red je bio da i na mene misli Hahahahhahahaha ovde se svasta nauci, posebno na ove ženske teme, realno šijemo ana.rs plus nismo njanjave klošarke Edited May 3 by Midgeta 1 4
Stela Posted May 3 Posted May 3 1 hour ago, Sandradjer said: Moze za sve Jeste, nego sve kao gledam da mi bude nosivo i na posao. Mada kupujem i haljine na bretele, pa nosim van kancelarije . Srecom te nemam dres kod (osim sortseva, bretela i tako tih momenata), nego lepo mogu da nosim farmerke i patike, leti mogu sandale...to je smor da treba da se ukalupis. I besmisao. Jedno je obuci se pristojno, sve ostalo, neka nosi ko sta voli. 1
Recommended Posts